Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

10 heta erbjudanden på Amazon just nu

Få saker känns så bra som att ha gjort ett riktigt fynd.
Nu finns den möjligheten på Amazon, som firar in hösten med en ordentlig septemberrea.
Vi listar tio kanonerbjudanden just nu.

Se alla de bästa erbjudandena under septemberrean på Amazon här

Hösten är här och för många av oss är den förknippad med att lägga sommarens dåliga rutiner åt sidan, sätta upp nya mål i vardagen, hitta någon ny hobby eller strukturera sitt liv. Detta gör vi på olika sätt – vi kan boosta vardagen med bättre sömn, träning eller ta tag i matlagningen.

I samband med att vi nu går in i hösten på allvar har Amazon startat sin septemberrea, där vi kan ta del av erbjudanden över många olika produktkategorier. Kanske hittar du något till dig själv som kan ge dig en härlig start på din nya vardag?

Här listar vi 10 erbjudanden på Amazon just nu.

Läsplatta, Kindle Paperwhite
Pris: 1319 kronor
Läsningen stannar inte vid någon årstid. Har du läst hela sommaren? Då är du förmodligen inte någon som planerar att sluta. Vad som däremot kan vara skönt är att slippa konka runt på alla böcker, eller behöva springa till bokhandeln varje gång man blir sugen på en ny titel.

Med en läsplatta har du din favoritläsning lättillgänglig överallt, hela tiden.Här kan du läsa mer om och köpa läsplattan Kindle Paperwhite.

Knivset, Hecef
Pris: 630 kronor
Efter sommar och semester kan det vara hög tid att komma igång med matlagningen på allvar igen. Och för att det överhuvudtaget ska vara roligt bör du ha bra knivar att jobba med. Underlätta din tid i köket genom att uppdatera knivarna hemma, kanske med detta tiodelade knivset med träblock och slipstång som ingår.

Här kan du läsa mer om och köpa knivsetet från Hecef.

3-delad stekpanna, Tefal
Pris: 606 kronor
En annan vital del av matlagningen och dess tillbehör är stekpannan. En robust stekpanna som är enkel att handskas med och som behandlar maten rätt gör allt roligare i köket. Denna tredelade stekpanna från Tefal passar för alla typer av spisar inklusive induktion.

Här kan du läsa mer om och köpa stekpannan från Tefal.

Ritplatta, XP-Pen
Pris: 2 719 kronor
Arbetar du kreativt eller vill bli mer kreativ i din vardag. Då kan en ritplatta vara värd att införskaffa. Utforska och utveckla dina färdigheter samtidigt som du har roligt på köpet.Här kan du läsa mer om och köpa ritplattan XP-Pen.

Smartklocka, TicWatch E3
Pris: 1 529 kronor
Ha koll på dina steg, sömn och puls. Med en smartklocka tar du ansvar för din hälsa och underlättar för att uppnå dina mål med din träning och vardagens alla utmaningar. Det är aldrig för sent att börja med en hälsosammare livsstil och det här redskapet kan ge dig en bra skjuts på vägen, helt enkelt.Läs mer om och köp smartklockan TicWatch E3 här.

Hörlurar, Philips Audio
Pris: 623 kronor
Bra ljud som dessutom är trådlöst är numera nästan ett krav i vår vardag. Poddar ska lyssnas på, jobbmöten ska genomföras och musik ska avnjutas. Och det ska ske smidigt utan en massa krångel. Alla dessa kriterier uppfyller hörlurarna från Philips, som har 30 timmars batteritid och en inbyggd mikrofon.Här kan du läsa mer om och köpa hörlurarna från Philips.

Wake-up light, Philips
Pris: 827 kronor
Förutom att en god natts sömn är viktigt så är även sättet du vaknar upp på en viktig del i hur pass bra din dag börjar. Med ljus- och ljudterapi från en wake-up light väcks du gradvis och mer naturligt.Här kan du läsa mer om och köpa en wake-up light från Philips.

Espressomaskin, De’Longhi Nespresso
Pris: 1 146 kronor
En riktigt god kopp kaffe är lyx i vardagen. Eller kanske rent av en nödvändig och naturlig del av vardagen? Hur som helst gör De’Longhi Nespresso ett kaffe som är både en kickstart på dagen och en stund av ren njutning.Här kan du läsa mer om och köpa De’Longhi Nespresso.

Trådlösa hörlurar, Soundcore
Pris: 700 kronor
Ibland kommer bra ljud i de minsta förpackningarna. Dessa trådlösa hörlurar från Soundcore bekräftar den saken. Små, nätta och fina – men med en stabil batteritid på 28 timmar, Bluetooth 5.0 för en snabb och stark anslutning till din mobiltelefon och framför allt kvalitet i det du lyssnar på.Här kan du läsa mer om och köpa Soundcore Liberty Air 2.

Mixer, Amzchef
Pris: 761 kronor
Många tjatar om smoothies. Men det är gott och nyttigt – det är svårt att komma ifrån. Få den energi som du behöver i din vardag genom att mixa ihop härliga frukter och drick en njutbar smoothie, hemma eller on-the-go.

Här kan du läsa mer om och köpa en mixer från Amzchef.

Fler fina erbjudanden under september hittar du här