Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Skolstart – se till att vara förberedd

Efter nästan två månader av lata dagar på stranden och sovmorgnar börjar skolstarten smyga sig på. Men oroa dig inte, du har en stund kvar att njuta av sommaren till fullo. Däremot skadar det inte att vara förberedd. För du vill väl passa på medan utbudet är stort och rabatterna generösa?

Här hittar du allt du kan tänkas behöva inför skolstart

Visar det sig att du kanske behöver uppdatera vissa prylar inför skolstart har du kommit helt rätt. För nu finns faktiskt en hel sektion på Amazon dedikerad till alla elever, studenter och föräldrar som vill kitta upp sig inför skolstart. 

Att allt är samlat på en och samma plats är såklart fantastiskt, men det är inte det bästa. Det bästa är att det finns hur många intressanta erbjudanden som helst, eftersom kampanjen löper under hela månaden. Varje vecka uppdateras utbudet med nya erbjudanden. Lyxigt, va?

Det innebär att du kommer kunna hitta skolböcker, anteckningsblock, ryggsäckar, pennor och miniräknare. Men också bärbara datorer, tangentbord, hörlurar – och märkeskläder. Allt till ett schysstare pris. Det enda du behöver göra nu är att inventera vad du vill uppdatera, och sen ser vi fram emot en fin skolstart!

Så har du allt du behöver eller vill du att vi hjälper dig med våra favoritprodukter?

Vans Old School Backpack

Få märken har haft en lika stor påverkan på youth- and skate culture som Vans haft. Det är ett märke som är synonymt med attityd. Designen följer såklart samma spår. Vans Old School Backpack är en riktigt populär och snygg ryggsäck att komma tillbaka till skolan med. Tycker du inte om färgen, så finns det fler att välja mellan.

Paket om 60 pennor, Faber-Castell

Faber-Castell är märket som specialiserat sig på en enda grej: pennor. När ett företag bara gör en enda grej, brukar resultatet ofta bli bra. I fallet Faber-Castell är det nästan en underdrift, för det här är världens bästa pennor. I det här paketet får du 60 st i olika färger, som garanterat räcker skolåret ut.

Klisterlappar, Post-it

Ett paket Post-it går alltid åt. Det här är en produkt som underlättar för alla som studerar, eftersom du kan highlighta och markera specifika platser i böckerna. Eller så kan du skriva minnesanteckningar på dem. Det är en värd investering inför skolåret helt enkelt.

Grafräknare, Texas Instruments (TI-84)

När du pluggar i de övre tonåren eller på universitet är en grafräknare i många program ett måste, eftersom den hjälper dig räkna ut komplexa mattetal. Den har dessutom en interaktiv analysfunktion för dig som räknar roten ur, integraler och derivata.

AirPods Pro, Apple 

Med ett par AirPods Pro kan du stänga ute omvärlden. Hur då? Genom att sätta på brusreduceringen. Det är en funktion som sänker volymen på allt runtom dig, utan att för den sakens skull påverka ljudkvaliteten på det innehållet du vill spela. Det här är faktiskt en perfekt produkt att använda till plugget.

Vill du komma till hela sektionen för skolstart?