Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bli mjukare med yoga

Funderar du på att prova yoga för första gången? Räds inte. Det är så enkelt att komma igång. Du behöver varken förkunskaper eller dyr utrustning. Dessutom har yoga en fantastisk påverkan på ditt mående. Vi lovar!

På Amazon.se kan du bläddra bland alla yoga-relaterade prylar

Miljoner människor världen över yogar varje dag. Det är ett utmärkt sätt att komma i kontakt med dig; ditt sinne och din kropp. Genom att tänja på dina muskler släpper kroppen ifrån sig endorfiner, som i sin tur gör dig lyckligare. När du i kombination med det också praktiserar andningsövningar blir resultatet ett lyckligare och lugnare liv.

Vi har upptäckt att det dessutom är väldigt enkelt att inkorporera yoga i vardagen, eftersom du slår flera flugor i en smäll. Du tränar, får egentid, minskar stress och finner balans – både emotionellt och fysiskt. Sayonara självtvivel, sömnlösa nätter och stress i vardagen. 

Men om du inte är helt säker på hur du ska göra för att introducera yogan i din vardag, kommer här några enkla tips.

Yogamatta

Det finns ofta yogamattor att låna på studion eller gymmet, men i ärlighetens namn är det inte särskilt hygieniskt. Därför är det första du behöver investera i en yogamatta. KG Physios yogamatta håller hög nivå. Den är designad i ett mjukt och svettbeständigt material, vilket innebär att du kommer kunna använda den i många år. Dessutom har den här mattan en ruggad non-slip-yta.

Yoga blocks

Det brukar inte ta särskilt lång tid innan man inser var man är mer, eller mindre, rörlig. För den som vill ha lite stöd i vissa rörelser och övningar är ett par yoga blocks en bra investering. Vad de gör? De underlättar stretchingen och gör att du träffar rätt – även i de övningar du är mindre rörlig i. De brukar dessutom vara skönare att luta sig mot än ett vanligt underlag är.