Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

20 prylar som gör ditt strandliv roligare

Visst är det underbart med sol och bad på sommaren, men det finns sätt att höja njutningsnivån avsevärt. Vi har tagit fram 20 prylar som gör stranddagen ännu bättre för såväl stora som små.

Äntligen kommer Prime Day till Sverige! Passa på att bli medlem redan idag, för att kunna ta del av alla grymma erbjudanden. Just nu erbjuds en gratis testperiod. Signa upp här!

Solvarma klippor, mjuk sandstrand, friskt saltvatten eller ett omfamnande dopp i insjön. Oavsett vad du föredrar så kan din stranddag bli ännu bättre med rätt förberedelse. Här är grejerna som lyfter maten, leken, avkopplingen och nöjet till en ny nivå.

Mat och dryck

Törst och hunger är de största hoten mot en heldag på stranden. Men med en bra kylväska löser problemet och du slipper äta ljummen kycklingsallad och dricka varm läsk. Och det skadar ju inte att kylbagen ser cool ut.

BRISA VW Collection

Kaffe på stranden är naturligtvis ett måste, så en rejäl termos är något att investera i. Det här är en rejäl och robust termos som klarar ett fall mot klipporna.

Kaave Termos ”bigBoy”

Med burk- och flask-kylare i neopren slipper du problemet med att din dryck blir varm i solen. Pizding erbjuder många olika dekorationer.

Pizding neoprenkylare

Med en bra picknickkorg slipper du trista plastmuggar och papptallrikar. Steppa upp din strandlunch med en klassisk, flätad, välfylld picknickväska.

HappyPicnic

Varför inte låta stranddagen övergå till en grillkväll? Med Webers portabla kolgrill är du redo för barbeque när solen står som lägst.

Weber Go-Anywhere

Spel

Catchball är ett klassiskt strandspel som går ut på att fånga en boll på en vid handen fäst kardborreplatta. Spelas med fördel i knädjupt vatten så man kan kasta sig.

Smart Planet

Beachvolleyboll ska naturligtvis spelas på stranden. Inte minst för att man behöver kyla av sig i vattnet efter matchen. Det här portabla spelet kan du lätt få med dig.

Grust Volleyboll Net Set

Mölkky är ett perfekt strandspel för upp till tolv personer i alla åldrar.. Samla poäng genom att slå ner de numrerade käglorna med kastkäglan. Först till 50 poäng vinner.

Mölkky

Att spela boccia på sandstrand är något helt annat än att spela boccia på gräsmattan. Det blir mycket svårare att slå bort motståndarens klot. I stället gäller det att precisionskasta så nära målkulan som möjligt.

GICO Boccia träspel

Lek

Hink och spade är den perfekta strandleksaken för de minsta. Det här tolvdelars-setet innehåller så väl formar för blöt sand, vattenkanna, kratta, spade och hink.

Prextex strandleksak

Luftmadrassen har varit en älskad strandleksak sedan 1800-talets andra hälft. Vare sig du leker herre på täppan eller bara ligger och solar, så är den omåttligt populär bland barn.

Bestway Luftmadrass

Trender kommer och går men badbollen verkar hålla sin popularitet uppe genom årtiondena. Här en klassisk med en diameter på 61 centimeter.

Intex strandboll

Var passar vattenkrig bättre än på stranden? Supersoaker ger dessutom vattenkriget helt nya dimensioner.

Hasbro Super Soaker Vattenpistol

Bekvämlighet

Ett strandtält ger behagligt skydd mot solen för såväl vuxna som barn och hundar. Lätt att sätta upp och ger bra uv-skydd.

Uquip Buzzy XL strandtält

Ibland blir det jobbigt att bara ligga på stranden och med en bra strandstol råder du bot på problemet.

KingCamp Strandstol

Ofta blir det handduken som får agera underlägg på stranden, men de en rejäl filt i familjestorlek slipper du sandiga badlakan.

ONGMICS Picknickfilt

Om du vill komma en bit upp från sanden så är det här solsängen för dig. Fyll den genom att dra den genom luften och stäng till. Sen håller den sig uppblåst hela dagen.

JSVER uppblåsbar luftsoffa

Säkerhet

Vattenskor är ett billigt sätt att skydda fötterna från vassa stenar och skarpa snäckor som gömmer sig under vattnet. Finns för alla åldrar.

JOTO Vattenskor

Första hjälpen-väska är bra att ha om olyckan är framme. Den här modellen är välfylld med allt du behöver för att behandla skärsår, sticksår, skrapsår och andra småskador som annars förstör dagen.

HONYAO första hjälpen-kit

Om barnen inte kan simma är en flytväst ett utmärkt hjälpmedel så de ändå kan vistas i vattnet. Men kom ihåg att du alltid måste ha uppsikt över barn på stranden.

Gogokids simjacka

Läs mer: 

Bästa blåtandshögtalarna för sommarljudet

Sommarens roligaste sällskapsspel