Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

4 elcyklar du vill ha

Tänk dig vad skönt att kunna ta några extra minuter på morgonen till att göra dig i ordning. Det är inte alls en omöjlighet, eftersom du med rätt val av cykel kan svischa fram längs gatorna. Elcyklar är framtidens sätt att ta dig genom stan på.

På amazon.se hittar du allt du behöver för en skön cykeltur genom stan

Visst är det grymt att cykla istället för att ta bilen eller bussen? Du rör på kroppen, tränar hjärtmusklerna och får frisk luft på köpet. Det är lyxigt. Däremot inser vi också att det ibland inte alltid är trevligt, eftersom man då och då kan vara stressad. När man är stressad tvingas man trycka på lite extra på pedalerna, vilket resulterar i att man kanske anländer till jobbet svettig. Det känns inte härligt, och just därför cyklar vi nu för tiden med elcykel. Men vilken elcykel ska du utrusta dig med?

Här nedan går vi igenom elcyklarna du bör titta närmre på

HITWAY
Pris: 6612 kronor
Med den här elcykeln får du en stark och snabb modell som kommer garantera en skön tur. Dessutom är den smidig, för du kan med enkelhet vika ihop den. Det kan vara skönt om du vill ta med den in på kontoret, istället för att låsa fast den utanför. Det här är en elcykel med kraftfull motor.

Här kan du köpa den här elcykeln

DYU D3 PLUS
Pris: 5999 kronor
Drömmer du om en elcykel som:
– Är stark
– Är smidig
– Går att låsa upp med mobilen
Då kan du sluta leta nu.

Här kan du köpa den här elcykeln

Windgoo B20
Pris: 4099 kronor
Windgoo B20 hjälper till att cykla, upp till en hastighet på hela 25 km/h. Otroligt är bara förnamnet. Dessutom är priset, i relation till vad man får ut av det, minst sagt rättvist.

Här kan du köpa den här elcykeln

VOZCVOX
Pris: 20 009 kronor
Du vet Rolls Royce, bilmärket som allmänt anses vara världens lyxigaste? Det här är elcyklarnas motsvarighet. Här får du ett kraftpaket, delikat förpackat i 28 tum kolfiber. Lyx är bara förnamnet. Vi ser fram emot att se dig kryssa längs gatorna.

Här kan du köpa den här elcykeln

Vill du bläddra bland ett större utbud – klicka då här