Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

5 accessoarer att bära i höst

“Clothes without accessories is like sex without orgasms”. Det är dem bevingade orden av den numer legendariska smyckesdesignern Robert Lee Morris. I den här artikeln tänker vi ta fasta på det här citatet och leverera de kalla månadernas bästa acccessoarer, utöver mössan.

Ett av världens största utbud av manligt mode hittar du på Amazon.se

I mångt och mycket är citatet i ingressen väl preciserat. Kläder är den stapelvara vi behöver av rent praktiska skäl. De håller oss varma och skyddar oss från farligt UV-ljus. Självklart är citatet en aning tillspetsat. Och naturligtvis är det så kläder tillför mer än bara nödvändig bekvämlighet, men en outfit utan accessoarer är långt mycket mer trist än en outfit med väl avvägda accessoarer.

När vi pratar om accessoarer är det viktigt att inte begränsa begreppet till ringar eller klockor. Manliga accessoarer har så mycket större potential än så. Men vilka accessoarer bör du se till att inkorporera i din höstgarderob?

Ryggsäcken från Vans
Pris: 255 kronor
Hösten innebär en återkomst till rutinerna. Tillbaka till jobbet, tillbaka till skolan. Hösten innebär i de allra flesta fallen att du kommer behöva en snygg, praktisk väska att bära både dator och papper i. Ryggsäcken är en av de mest stilsäkra alternativen, och Vans version är en av höstens mest omtyckta. Den kommer i ett mörkt mesh-tyg, vilket gör att du kommer kunna slita den med hälsa.

Här kan du köpa den här produkten

Skinnhandskar i svart skinn
Pris: 311 kronor
När graderna sjunker och du skall ge dig ut, är ett par promenadhandskar din bästa vän. Inte bara är det praktiskt, det är jäkligt elegant också. Men vi befarar att bära handskar kommit att bli en kunskap som gått förlorad. Det är mer regel än undantag att män köper på sig ett par skinnhandskar i storlek large, när händerna inte är större än genomsnittet. Det är kontraproduktivt. Eftersom det resulterar i ett par sladdriga skinnhandskar på handen. Det, kära läsare, är inte särskilt snyggt. Istället föreslår vi att du investerar i ett par kvalitetshandskar från Acdyion, i rätt storlek. Generellt brukar man säga att handsken skall vara mindre än förväntat. Då skinnet alltid töjer sig. Tänk på samma sätt som när du köper jeans. Det skall inte vara obekvämt, men en aningen åtsittande är inte farligt!

Här kan du köpa den här produkten

Halsduken från HUGO
Pris: 419 kronor
Vi skulle vilja påstå att det har varit en blåsig höst, än så länge. Den kalla luften har en makalös förmåga att hitta in under både jacka och tröja. Bästa botemedlet mot blåst och kyla är en halsduk – och om du ändå går i tankarna på att skaffa dig en ny finns det ingen anledning att inte gå för en riktigt schysst en. Det är svårt att inte vara svag för HUGO:s snygga modell.

Här kan du köpa den här produkten

Kepsen från Tommy Hilfiger
Pris: 273 kronor
September är den månad där hösten verkligen börjar göra sig tillkänna, men samtidigt är det inte för kallt för att bära keps. Det är egentligen bara under de kallaste månaderna en schysst keps inte fungerar att bära. Dessutom gör den här kepsen sig väldigt väl till i princip alla andra kläder som hör till en höstgarderob. Den här kepsen kommer med en broderad patch som anspelar på deras nordamerikanska arv. I vårt tycke blir det inte bättre än såhär. 

Här kan du köpa den här produkten

Vill du bläddra bland ett större utbud av manligt mode – klicka då här