Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

5 klappar under 500 kr – som alla älskar att få

Letar du efter prisvärda julgåvor?
Här är fem klappar som garanterat gör succé – och är snälla mot din plånbok.

Hitta dina sista-minuten-juklappar hos Amazon.se

Att hitta ”rätt” klappar till ens nära och kära  kan vara svårt, då är det bäst att gå på säkra kort. Dessa julklappar kommer hela familjen ha glädje av. Dessutom kostar de inte skjortan utan max 500 kronor.

Hörlurar

Det finns inga genvägar till det perfekta ljudet och med dessa hörlurar är du bra nära. Fräscht vita, hopfällbara och med 16 timmars batteritid – dessutom älskade av kunderna med över 37 000 positiva betyg!

Smörgåsgrill

Gamle boxaren George Foreman är numera i matbranschen och ligger bakom denna skönhet. Perfekt för såväl matkonnässören som latmasken som vill ha en schysst macka till mellanmål.

Pussel

Amazons mest populära pussel och det är inte konstigt. 1000 roliga och supersvåra bitar på en och samma gång. Håller garanterat igång hjärncellerna hela julhelgen. Dessutom överkomligt pris!

Filt

Kryp in under en mysig filt på vinterkvällarna! Denna fleecefilt, kommer med ärmar (!), vilket bara höjer den lyxiga myskänslan. Ligger etta hos Amazons kunder och finns i flera färger.

Leklera
En favorit bland barnen, men går även hem hos vuxna. Vem älskar inte att peta runt i leran, bygga små figurer och låta fantasin flöda? Hos Amazon ingår hela 36 burkar till fantastiskt pris!

Sista-minuten-julerbjudanden kan du hitta här