Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

5 mysiga tofflor att värma fötterna i

Visst har sommaren varit fantastisk, men det finns något riktigt lockande med att inte behöva vara utomhus hela tiden. Att slippa vara på hela tiden och att istället få vara av, är rätt härligt det med. Passa på att krypa upp i soffan, tända brasan och borra tassarna långt ned i ett par lurviga tofflor. Det är precis så man ska handskas med hösten och vintern.

På amazon.se hittar du allt du kan tänkas behöva för en mysig höst

Höstlöven: bruna, gula, gröna och röda ligger på marken. Du är på väg hem från din söndagspromenad och längtar efter att komma in. Du längtar efter att få klä av dig dina tunga kläder och kasta dig i soffan. Förslagsvis gör du det med en morgonrock och ett par tofflor. För golvet kan bli kallt – och det är inte angenämt.

När du spenderar tid inomhus och stänger ute världen är det viktigt att du skruvar upp mysighetsfaktorn. Vi kan nämligen lova att din tillvaro blir trevligare då. Tänd brasan, koka en kopp te och vira in dig i filtar. Det är alltid en bra idé.

Men vilka är de 5 mysigaste tofflorna att värma fötterna i?

Innetofflor, UGG
Pris: 1057 kronor
En klassiker på marknaden, såklart, men UGG gör helt sanslöst bra tofflor. Kvaliteten kommer däremot också med ett pris. 1057 kronor är inte en obetydlig summa, men ett par tofflor från UGG kommer du också kunna ha i ett decennium.

Här kan du köpa de här tofflorna

Innetofflor, Misolin
Pris: 237 kronor
Vill du ha ett par mysiga tofflor att borra ned fossingarna i nu när det kallare halvåret står i antågande? Då är Misolins innetofflor definitivt värda att överväga. De kommer med mjuk sula och fuskpäls, dels för design och för mysighetskänsla.

Här kan du köpa de här tofflorna

Innetofflor, Fadezar
Pris: 185 kronor
Vad står på agendan för dagen? Mys i TV-soffan, såklart. För det behövs inget annat än en morgonrock och ett par innetofflor från Fadezar. Den här modellen har varit omåttligt populär det senaste året – och vi förstår varför.

Här kan du köpa de här tofflorna

Innetofflor, Estro
Pris: 160 kronor
För de allra mest frusna kommer här ett dundertips. Estros innetofflor är värmande och omslutande, eftersom de går en bit över anklarna och upp på vaderna. Det passar inte alla, men vi kan lova att de som ofta fryser kommer älska dessa.

Här kan du köpa de här tofflorna

Innetofflor, Coface
Pris: 199 kronor
De här tofflorna är gjorda av mjuk plysch. Vad det innebär? Det innebär såklart att dina fötter smeks av den mjuka ytan. Behagligt och snyggt, om du frågar oss. Tofflorna är gjorda med en mjuk gummisula, för att det ska vara skönt att använda dem.

Här kan du köpa de här tofflorna

Vill du bläddra bland ett större utbud – klicka då här