Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

5 sätt att hänga dina kläder

Den berömda klädstolen. Där alla använda kläder oundvikligen hamnar. Ta inspiration av dessa fem sätt att hänga upp kläder och säg hejdå till skrynkliga klädhögar för gott!

Du hittar allt inom kläd- & garderobsförvaring på Amazon

Klädställ från VASAGLE

Det verkar vara en universal grej – Att orken bara räcker så långt som till närmaste stol eller pall – och där slänger man av dagens outfit. Det finns dock flera lösningar på detta och en av de är att investera i en klädhängare, till exempel ett klädträd från VASAGLE

Detta klädställ – i simpel och elegant stil – har åtta krokar som passar både för kläder, väskor och hattar. Den finns i färgerna vit och grå och är gjord av trä. 

Stege med krokar från HOOBRO

Det här handduksstället har ett elegant och modernt utseende och passar lika bra för kläder som för badrumstextilier. Den har dessutom fem avtagbara krokar som fungerar utmärkt för kepsar, hattar och andra accessoarer. 

Klädställ från SONGMICS

Dörrhängaren från Ecooe är en minimalistisk klädhängare med skena för galgar och en hylla för skor. Den stilrena designen gör denna klädhängare till en praktisk och snygg inredningsmöbel. 

Dörrhängare från Ecooe

Det behöver inte vara krångligare att städa undan sina kläder än att hänga upp dem på dörren. Den här dörrhängaren i rostfritt stål har sex krokar och monteras genom att helt enkelt hänga den över valfri dörr. Den tar varken mycket plats eller är i vägen – det är den perfekta lösningen!

Hopfällbar klädhängare från Anjuer

Det här är den perfekta garderobslösningen för begränsade förvaringsutrymmen. Det är ett ihopfällbart klädställ som monteras på väggen. Den är enkel att montera upp och ner och kan användas på flera olika sätt. 

Hitta fler smarta klädhängare här

Läs mer:

Hejdå kaos och hej ordning i skönhetslådan

Fem vardagshjältar du inte vill vara utan