Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

5 folkkära självbiografier att läsa i vinter

Folkkära profiler, skratt och tårar.
Här är fem självbiografier att koppla av med mellan stöket under julhelgerna.

Bläddra bland ett stort sortiment av självbiografier och memoarer på Amazon.se

Tänk dig att krypa upp i soffan med en filt, en kopp te och en bra bok. Precis det kan du göra med en dessa intressanta biografer nedan.

Professor Wille Vingmutter, mästerdetektiv : berättelsen om mitt yrkesliv, av Leif GW Persson
Polisprofessorn berättar själv om hur en enkel arbetargrabb från Gärdet i Stockholm, som drömde om en stor karriär, blev folkkär tv-expert om brott och straff.

Kärleken till livet, av Marie Fredriksson och Helena von Zweigbergk
För Helena von Zweigbergk berättar en av Sveriges största artister genom tiderna om en fascinerande klassresa som tog henne till världens scener, men också om cancern som hon inte lyckades besegra.

Sverigevänner : historien om hur pappa och jag försökte bli svenskast på Tjörn, av Arash Sanari
Måste alla familjen åka på skidsemester? Arash Sanaris humoristiska uppgörelse med första tiden i Sverige, dit hans familj flytt från Iran i mitten av 1980-talet. Filip och Fredrik har köpt filmrättigheterna!Får jag lov att berätta? Kramgoa minnen från Christers garage, av Christer Sjögren och Per Berg
Hemma hos Vikingarna-legendaren är garaget fyllt till bredden med häftiga bilar, gitarrer och lådvis med såväl tidningsurklipp och beundrarbrev. Här tar vi avstamp i en framgångsrik karriär – med en mörk baksida.

Ibland mår jag inte så bra, av Therése Lindgren
En av Sveriges största kvinnliga youtubers öppnar dörren till ett svårt ämne. Psykisk ohälsa kan drabba alla, från ”vanlisar” till framgångsrika entreprenörer som till synes har allt.

Fler biografier kan du hitta här

Läs mer:
Fem spännande deckare att läsa i vinter
Här är vinterns bästa böcker
Här är populäraste barnböckerna just nu