Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

50 % rabatt till hemmet – spana in Amazon Prime Day

Skafferi, linneskåp och badrum.
Kliar det i fingrarna efter att styra upp hemma?
Spara upp till 50% på utvalda förvaringsprodukter på Amazon.se.

Spara upp till 50% på utvalda produkter hos Amazon.se under Prime Day som Prime-medlem! 

För många innebär semestern vila och avslappning – för andra är det bästa tiden på året för att fixa och dona i hemmet. För dig som känner igen dig i rastlösheten under lata sommardagar finns en perfekt möjlighet att ta tag i oorganiserade garderober, skafferi och linneskåp. Under Amazon Prime Day kan du nämligen spara upp till 50% på utvalda produkter – bland annat en mängd olika förvaringslösningar. 

Vi har gjort det enkelt för dig genom att kategorisera dessa grymma erbjudanden efter användningsområde och rum – för att du på ett enkelt och smidigt sätt ska kunna organisera ditt hem.

Förvaring till kök 

Dessa förvaringsburkar från GoMaihe, Chef’s Paths och LIBWYS är perfekta att förvara torrvaror i. De kommer få dig att älska att öppna skafferiet och det ger dig en snabb överblick över allt som finns – och vad som behöver fyllas på. 

GoMaihe förvaringsburkar 

Chef’s Paths lufttäta förvaringsburkar 

Förvaringsburkar i glas med lock 

Kan ej hitta produkten.

Förvaring av knivar och bestick är kanske inte lika spännande som torrvaror, men det betyder inte att det inte är viktigt. Förvara knivar på ett säkert sätt, och besticken på ett smidigt sätt med Joseph Joseph olika lådförvaringar. 

Joseph Joseph lådförvaring knivar 

Joseph Joseph lådförvaring bestick 

En serveringsvagn som denna har stor användningspotential – inte bara för skafferiet. Den går visserligen utmärkt att fylla med diverse livsmedel men den fungerar minst lika bra som badrumsförvaring. 

SONGMICS förvaringsvagn på hjul

Förvaring till hall, linneskåp, garderob och badrum 

Strukturera upp garderoben, linneskåpet eller hallen med förvaringslösningar från SONGMICS. Passa även på att ordna upp badrummet med självhäftande duschhyllor och förvaring för småsaker som smink och smycken.  

SONGMICS Förvaringslådor 

SONGMICS förvaringslådor för underkläder

SONGMICS Handvävd tvättkorg med lock

YOHOM självhäftande duschhylla 

Modern smyckeslåda från Umbra 

MoKo Sminkbricka

Testa Prime med den 30-dagars-gratis-provperioden och ta del av grymma erbjudanden av välkända märken som Apple, Nintendo, ASUS, Sony, Bose, Remington, Philips, Lego, Electrolux, Bosch and Kindle!