Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

6 presentidéer till den som aldrig önskar sig något

Vi alla känner någon som aldrig önskar sig något och inför varje födelsedag och jul letar vi oss tokiga efter den perfekta presenten.
Här är sex presenttips till personer som aldrig tycks komma på något att skriva på önskelistan.

Du hittar fler presentidéer på Amazon

Från upplevelser till doftljus till handkräm – listan på generiska presenter kan göras lång. Men för dig som vill tänja lite på gränserna och ändå försöka anpassa presenten efter personen i fråga finns det en hel del knep att ta till. Varför inte välja en present baserat på intresse? På så sätt visar du att du har ansträngt dig för att hitta något personen kommer uppskatta. Här kommer sex presenttips till den som inte önskar sig något, men som får något ändå!

Till grillmästaren

En rengöringsborste för rengöring och underhåll av emaljerade grillar och stekpannor kanske inte låter mycket för världen. Men för en grillmästare kan ett redskap som detta göra desto större skillnad och nytta. Det är också en väldigt relevant gåva i och med att grillsäsongen bokstavligen står runt hörnet. 

Till finsmakaren 

Vad ger man till någon som älskar att njuta av livets goda, bortsett från något ätbart? En ostbricka med tillhörande knivar såklart! Ett tips är att gå ihop några stycken och fylla ut presenten med goda ostar och tillbehör. 

Till hurtbullen 

Gymhandskar är den perfekta presenten till någon som spenderar mycket tid på gymmet. Rätt utrustning kan faktiskt göra stor skillnad för resultatet, så varför inte satsa på en riktigt peppig present? Grebarley träningshandskar är ideala för olika typer av träning men framför allt för styrketräning. Handskarna går att justera vid handleden, de är förstärkta med silikon i handflatorna och ger ett perfekt grepp. 

Till skönhetsfantasten 

Något som fortsätter trenda inom skönhet är mineraler och kristaller. Så om du vill imponera med dina kunskaper inom beauty-trender och skämma bort en skönhetsfantast – ge bort ett ansiktsmassage-kit med en Jade Roller av rosenkvarts. Att använda en ansiktsroller i rosenkvarts har flera positiva effekter för huden. Den minskar bland annat synliga linjer, mörka ringar och påsar under ögonen samt minimerar porer och främjar blodcirkulationen.

Till den bakglada 

Även om det mesta går att hitta på nätet finns det något speciellt med att slå upp en kokbok eller bakbok i köket. Det är en del av charmen att bläddra bland vackra matbilder och sockersöta bakverk. Att ge bort en bakbok som ”Veganska godsaker” av Frida Svanberg är en utmärkt gåva till någon som gillar att experimentera med allt det söta köket har att erbjuda. Boken består av cirka 40 recept på veganska bakverk vars syfte är att smaka precis som vanliga tårtor, bullar och kakor. 

Till djurvännen

Vad ger man till någon som älskar natur och djur? Ett fågelhus såklart. Den här foderstationen är anpassad för trädgårdsfåglar som koltrast och hackspett likväl andra fåglar som har vägarna förbi. Fågelhuset är tillverkat av furu och är täckt av ett metalltak och har en extra lång sittbräda – på så sätt står den sig mot alla slags väder och bjuder även in ekorrar att ta del av maten. 

Du hittar fler presenttips på temat djur och natur här

Läs mer: 

Bortbjuden på middag – 5 roliga presenter att ta med

Gift guide – 5 studentpresenter för olika intressen