Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

7 padelfavoriter du måste ha – se listan

Kunderna har sagt sitt.
Här är padelutrustningen som har höga betyg hos Amazon.
Vi listar favoriten inom sju områden.

På Amazon.se kan du hitta alla padeltillbehör som du behöver

Padelfebern håller Sverige i ett starkt grepp. Och varför inte infria nyårslöftet med en av landets mest snabbväxande sporter där du både får upp flåset och hänger med kompisarna? Kolla in de sju prylarna som Amazons kunder ger höga betyg.

Racket

Adidas X-Treme 2 LTD orange snittar 4,8 av 5 stjärnor. Det är designat för proffsen, men slagkänslan är så bra att även glada amatörer kan hantera slagen utan svårighet. Kommer utan ramskydd.

Bollar

Head Pro Tour har dryga 1000 betyg som gett 4,5 av 5 stjärnor i snitt. Hemligheten bakom succén är ”mycket boll för pengarna” – kanske inte de snabbaste bollarna men håller länge.

Väska

Dunlop Tour Intro faller köparna i smaken: 4,5 stjärnor av 5 i snitt. Har ett stort huvudfack med dragkedja för kläder och skor samt separat racketfack. Extra vaddering för axlarna för högsta komfort.

Grepplinda

En självklarhet i varje racketsport för bättre grepp. Babolat Syntec Pro X 1 gör jobbet så bra, och är så prisvärd, att kunderna ger den 4,7 av 5 stjärnor. Många vittnar om hur enkel den är att fästa och kladdar lite.

Skor

Dunlop Extrem damsko är nästan en fullpoängare – 4,8 stjärnor av 5 – där kunderna framförallt hyllar dess passform. Priset går heller inte av för hackor, liknande padelskor kan vara betydligt dyrare.

Ramskydd

Ingen padelspelare med självaktning missar ramskyddet, som förlänger racketens livslängd trots tuff behandling. Head Protection Tape snittar 4,7 stjärnor av 5. Mycket lätt att sätta på enligt recensionerna!

Kläder

Joma Drive Bermuda sportshorts fullkomligen älskas av kunderna. Solklar etta inom kategorin träningsshorts där nästan 2700 gett snittbetyget 4,5 av 5 stjärnor.

Mer padelutrustning kan du hitta här