Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

7 robotdammsugare som gör ditt liv enklare

Irriterar du dig över dammtussar, djurhår och smulor?
Och upplever du att du aldrig hinner städa på riktigt?
Med en robotdammsugare blir städningen enkel, bekväm och garanterat tidseffektiv.
Här är tipsen på robotarna som frigör värdefulla minuter och timmar i din vardag.

På Amazon.se hittar du allt du kan drömma om när det kommer till städning

Med handen på hjärtat – visst finns det roligare saker att göra än att ägna tid åt städningen i den egna bostaden? Åsynen av ett ostädat hem kan skapa stress och irritation. Det är lätt att prokrastinera, att göra annat, istället för att ta tag i smutsen. Många är vi som har svårt att motstå digitala frestelser och kan värja oss när mobilskärmen lockar med roliga kattklipp eller klickvänliga nyhetsrubriker, trots att dammsugaren och moppen egentligen borde plockas fram.

Om du tillhör klicken som tycker att städning bara är ett onödigt ont, och vill bli avlastad i sysslan, finns det smidig hjälp att få.

Här tipsar vi om sju robotdammsugare som gör städningen av ditt hem till ett rent nöje.

Roborock S6

Pris: 3 679 kronor

Tack vare totalt 14 typer av sensorer läser denna robot av ditt rum i 360 grader. Sensorerna styr bland annat navigering, hindrar roboten från att falla ner från trappan och ser till att den inte fastnar. Roboten rengör effektivt alla ytor, inklusive mattor, och kan både dammsuga samt moppa. Genom app- eller röststyrning kan du bestämma precis var du vill att den ska städa. Roboten lär sig att skilja ditt kök från ditt sovrum och ditt sovrum från ditt vardagsrum. Därmed kan du schemalägga rengöring för ett rum, flera rum eller hela ditt hem. S6 kan rita upp en planlösning som stämmer till 98 procent. Kan arbeta i 150 minuter innan den behöver laddas.

Här kan du köpa Roborock S6

Venga! RVC 3000

Pris: 1 397 kronor

Utrustad med torkfunktion och en 300 milliliter stor vattentank städar denna robot, med hög sugkraft (1400 Pa) och ett modernt litiumbatteri, din bostad på nolltid. Roboten är tillräckligt platt för att du ska kunna dammsuga bland de flesta möbler. Trots sitt relativt låga pris är dammsugaren behagligt tyst. Det integrerade HEPA-filtret renar utluften till 99,95 procent, en positiv nyhet för alla allergiker. Är dessutom utrustad med elva antikollisions- och fallsensorer. 

Här kan du köpa Venga! RVC 3000

iRobot Roomba i7+

Pris: 8 886 kronor

Exklusiv robotdammsugare som lär sig och anpassar sig kontinuerligt efter ditt hem och dina önskemål. Den rengör effektivt dina mattor och olika typer av golv, med svåra utrymmen och utrymmet under dina möbler rengörs enkelt tack vare den låga profilen. Rengöringssystemet fångar upp smuts effektivt och du får en kombination av bra sugkraft och smutsuppfång. Dammsugaren har ett bra system för automatisk tömning av smutsen. Efter varje städning töms smutsen i en påse som rymmer upp till 30 smutsbehållare. Du kan styra roboten med din röst (dammsugaren har stöd för Google Home och Amazon Alexa).

Här kan du köpa iRobot Roomba i7+

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 

Pris: 2 779 kronor

Denna enhet dammsuger och moppar ditt golv samtidigt. Med en batteritid på upp till 150 minuter får du en ordentlig rengöring av ditt hem. Enheten kommer med en smart kontrollerad vattentank, kraftfull 2100a-motor och LDS-lasernavigationssystem som gör städningen ännu mer effektiv. Använd Xiaomis APP för att ställa in dina scheman.

Här kan du köpa Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

Electrolux Pure i8

Pris: 4 387 kronor

Med ett exklusivt 3D Vision-system ser denna robot alla möjligheter och navigerar utan problem i ditt hem, och kommer åt även på de svåraste platserna utan att fastna. Med den mobila appen kan du anpassa ditt städschema och dammsuga även när du inte är hemma. Roboten kan utan problem gå över trösklar som är upp till 2,2 centimeter. Rengör noggrant i hörnorna och längs kanterna.

Här kan du köpa Electrolux Pure i8

Ecovacs Deebot N8 PRO+ 

Pris: 6 993 kronor

Med hjälp av så kallad OZMO-teknik kan denna robot dammsuga och torka golvet samtidigt. Den kan också skapa en detaljerad och exakt karta över dina golv. 3D-teknik ser till risken för att roboten ska fastna eller trassla in sig minimeras. Medföljer gör en automatisk uppsugningsstation som tömmer din robotdammsugare. Engångsdammpåsen består av naturligt och miljövänligt material och är enkel att montera och byta ut (behöver bara göras en gång i månaden). Robotdammsugaren med torkfunktion ger en kraftfull rengöringseffekt med mattdetektering som ökar sugeffekten där det behövs och undviker oavsiktlig torkning av mattan. På så sätt dammsugs och torkas alla typer av golv, exempelvis heltäckningsmattor, laminat, PVC, parkett eller kakel, på ett optimalt sätt.

Här kan du köpa Ecovacs Deebot N8 PRO+

Vileda VR 201

Pris: 2 289 kronor

Ett bra val för alla husdjursägare. Med dubbla borstar och lameller i silikon samlar roboten effektivt upp hår och släpper ifrån sig dem i en extra stor dammbehållare. Filtersystemet fångar upp 99 procent av allergener. Dammbehållaren är enkel att lyfta av och tömma. Dess låga höjd på blott åtta centimeter gör att den enkelt kan komma åt att städa under möbler som exempelvis soffor, sängar och andra låga hinder. Vill du få bort en specifik fläck kan du helt enkelt placera robotdammsugaren på det aktuella området. 

Här kan du köpa Vileda VR 201

Vill du se hela utbudet av dammsugare – klicka då här