Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Aldrig mer dammråttor – med iRobot i7

Vem vill inte ha ett rent hem? Men ibland finns det varken tid, ork eller lust.
Så medan du sätter dig ner och funderar på vad du kan göra med all ledig tid som vanligtvis går åt till att städa, så sköter iRobot resten.

iRobot Roomba i7+

Hitta alla smarta lösningar till ditt hem hos Amazon

Robotteknologi fortsätter att underlätta människors vardag. Allt ifrån fönsterputsare till gräsklippare till det kanske bästa av allt: robotdammsugaren. Tekniken har också utvecklas från att endast rengöra ditt hem, till att faktiskt lära känna ditt hem. Och det är precis så iRobot fungerar. Även de envisaste fläckarna är puts väck med deras nya modell iRobot Roomba i7+

Många barnfamiljer känner säkert igen sig. Kaoset. Kladdet. Spillet. Kanske finns det också en fyrbent familjemedlem som fäller och lämnar tassavtryck? Tack vare sitt 3-stegs rengöringssystem och AllergenLock dammsugarpåsar fångar iRobot Roomba i7+ upp 99 % av alla pollen- och mögelallergener samtidigt som den noggrant rengör golvet från smuts och damm. Robotdammsugaren töms sedan automatiskt i en extern Clean Base dammbehållare och håller därmed ditt hem rent i upp till 60 dagar. 

iRobot Roomba i7+ är utrustad med en röstassistent som innebär att du kan använda röstkommandon för att städa specifika rum och områden i hemmet. Det finns även en tillhörande app, iRobot Home-appen, där du enkelt kan styra var du vill städa. Det finns alltså ingen anledning till varför du ska ha ett smutsigt hem när iRobot kan göra hela jobbet åt dig.  

Komplettera med: 

iRobot Roomba i7+ dammsugarpåsar

Dammsugarpåsar sälj i 3-pack och är kompatibla med alla Roomba i7+-robotar. För engångsbruk. 

iRobot påfyllningssats

iRobot påfyllningssats innehåller 3 högpresterande filter, 3 kantborstar och 1 uppsättning gummiborstar för olika ytor och är allt du behöver för att säkerställa dammsugarens rengöringsprestanda. Delarna är endast kompatibla med robotar i serien Roomba e/i- 

Hitta fler robotdammsugare här

Läs mer:

7 robotdammsugare som gör ditt liv enklare

Så gör du vårfint hemma – med ekologiska rengöringsmedel

Fem vardagshjältar du inte vill vara utan