Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Alla tillbehör till Halloweenfesten

Årets läskigaste, och kanske festligaste, tid står för dörren.
Vi har samlat de mest skräckinjagande prylarna för en lyckad halloweenfest för dig och dina vänner.

På Amazon.se kan du hitta alla prylar du behöver inför Halloween

Nu är tiden kommen för utskurna pumpor (vissa mer lyckade än andra), bus eller godis, sträcktittande av skräckfilmer och självklart: festa i skräckens tecken.

På Halloween glömmer vi allt som har med less is more och istället är det more is more som gäller. Amerikanarna brukar inte spara på krutet när det vankas högtider, och nu är det tid för oss att ta efter.

När vi dessutom levt i en tid där festerna har varit på vänt och att skåla med vänner uteblivit så har vi ännu mer att fira när vi åter äntligen kan samlas med nära och kära, bekanta som okända.

Halloween blir första högtiden efter corona restriktioner som vi åter kan fira till fullo.

För att det ska bli festernas fest har vi samlat ett antal prylar som tar tillställningen till nästa nivå. Med en varning om att det kan bli riktigt rysligt.

Dessa prylar tar halloweenfesten till nästa nivå:

Dekorationsskyltar för trädgården, Hileyu
Pris: 249 kr
Med dessa trädgårdsskyltar blir din trädgård genast en mer skräckinjagande plats. Bara de modigaste gästerna vågar sig in på festen.

Här kan du klicka hem trädgårdsskyltarna

Fönsteraffischer, Angshop
Pris:
60 kronor
Med dessa blodiga fönsteraffischer får även den tuffaste gästen att skaka till. Men av nyfikenhet vill man ändå ta sig in… för vad döljer det sig bakom de stängda dörrarna? En hejdundrandes fest såklart.

Här kan du klicka hem affischerna

Halloweenballonger, Heatigo
Pris: 72,50 kronor
Med dessa ballonger skapar du en festlig stämning. Allt behöver inte vara konstgjort blod och spindelnät, även ballonger har sin självklara plats på Halloween.

Här kan du klicka hem ballongerna

Halloween godis/isbitsformar, Hileyu
Pris:
150 kr
Med dessa formar kan du både skapa läskigt tilltugg men även pimpa dina drinkar med. Med enkla medel tar du tilltugget och drinkarna till nästa nivå.

Här kan du klicka hem isbitsformarna

Ljusslinga, WNIPH
Pris: 163 kronor
Pumpor hör alltid hemma på Halloween, dem är ju själva signumet med högtiden. En pumpa ljusslinga är därför helt på sin plats att lysa upp i hemmets mörkaste vrå.

Här kan du klicka hem ljusslingan

Dekorations spindelnät, WEKON
Pris: 70 kr
Självklart ska en lyckad halloweenfest innehålla sånt där konstgjort spindelnät som man jämt lyckas trassla in sig i. Det må vara en aningens störande, men det störningsmomentet hör till lika mycket som nubben på midsommar.

Här kan du klicka hem spindelnätet

Konstgjort skelett, Alwayswin
Pris:
298 kronor
Detta skelett ger halloweenfesten sin fulländade look. Pimpa den antingen med en egen look eller ha den i sin enklaste form.

Här kan du klicka hem det skräckinjagande skelettet

Partylampor, CAIYUE
Pris:
195 kronor
När Frankenstein och Dracula möts på dansgolvet så vill även de ha blinkade lampor och skön musik. De må trivas som bäst i mörkret, men en fest eller två går inte av för hackor det heller. Alla behöver vi skaka loss. Frågan är om de gillar house eller rnb mest?

Här kan du klicka hem partylamporna

Serveringssked och gaffel i titanstål, Onsinic
Pris:
255 kr
Klart även besticken ska vara skräckinjagande på halloween.

Här kan du klicka hem besticken

Fler Halloween-prylar kan du hitta här