Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Allt du behöver ha hemma i sjukdomstider

Sjukdomstiderna är här så det gäller att rusta upp.
Fram med frukten, honungen och massagekudden.
Här är allt du behöver när sjukstugan slår till.

Här kan ni hitta det mesta inom hälsa

Corona, omikron, vinterkräksjuka, influensor och vanliga hederliga förkylningar. Nog har vi aldrig fightas mot så många virus samtidigt som nu. Därför är det viktigt att vara väl rustad inför de kommande flunsorna och vabbandet av barn.

Saker som är bra att ha hemma under flunsatider, men också bara efter långa arbetsdagar, är värmekuddar och filtar samt någon form av massagepryl.

De hjälper nämligen mot tillfällig smärta, ger en värme när man behöver det som mest och är en sådan pryl man garanterat önskade att man köpt tidigare.

Att ligga hemma och inse att både febertermometer, halstabletter och värmefilt saknas är ingen vidare känsla. Var därför förbered när sjukdomstiderna infaller, och slipp ligga där och åma dig över att du inte har någonting hemma.

Fem saker du bör ha hemma när du är sjuk

Braun ThermoScan 3 

En infraröd örontermometer som passar hela familjen, från den minsta till den största. På bara en sekund kan du få fram din exakta temperatur med en tydlig och enkel feberindikator. Kan användas om och om igen. 

Elektrisk värmemadrass

Med tre olika temperaturnivåer passar denna alla efter allas olika behov. Passar utmärkt att ha i sängen med dess storlek på 150 x 80 cm är värmemadrassen lämplig för varje säng. Madrassen kan även tvättas i tvättmaskinen tack vare att strömbrytaren är avtagbar. Den milda värmen lovar lättnad från spänningar och muskelsmärta och främjar välbefinnande efter en ansträngande dag eller när viruset slår till.

Elektrisk massagekudde

Ta hand om ömma axlar och nacke med en massagekudde. Denna kudde ger en lugnande massage i nacke, axlar, rygg och ben. Perfekt efter en dag framför datorn eller när febern slår till. Kudden har även en värmefunktion, värme+massage=avkoppling upphöjt i två. En kudde du garanterat kommer tacka att du har när axlarna ömmar.

TAIKO PRO Massagepistol 2021 

Kan ej hitta produkten.

Den populära massagepistolen som var och varannan idrottare lovordat är här för att stanna. Dags för dig att också hoppa på det tåget. För denna massagepistol gör vad den lovar. Med 6 utbytbara skaft som är utformade för olika områden,  om det så är en mjukare massage eller komma ner på djupet. För både ligament och leder. Den ergonomiska formen gör det enkelt att använda med en hand för att nå alla kroppsdelar som du vill massera.  Den har 3 olika massagelägen för att anpassa sig till dina preferenser och de delar av kroppen där det är nödvändigt att utföra massagen.

100 procent organisk matcha

En värmande kopp te är ett måste när halsen svider och näsan är täppt.Boosta extra med matcha, fullmatat med antioxidanter och vitaminer som kan ge en skjuts mot friskare tider. Värm upp lite mjölk och vispa ner matchan och en skvätt honung och voila – en grön och skön kopp te.

Här kan ni spana in fler massageprylar som kommer underlätta för dig

Läs mer:

Bli piggare med ljusterapi – här är allt du behöver veta

Fem tips för att få bättre sömn i år

Ett hälsosammare 2022 – 5 receptböcker som förenklar nyårslöftet