Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Allt du behöver till din valp till fyndpriser

Den första tiden med din lilla raring kan både vara ljuvlig men även väldigt prövande. Har du inte rustat upp med alla tillbehör inför den nya familjemedlemmens ankomst kan det bli onödiga irritationsmoment. Införskaffa därför allt som underlättar den första tiden innan dens ankomst, och slipp krångel och tråkiga missöden.

På Amazon.se kan du hitta ett brett sortiment av husdjursprodukter 

Det är mycket att tänka på när valpen anländer. Hur ska jag få den att känna sig hemma? Hur ska jag få den rumsren? Tänk om valpen inte mår bra? Och hur ska jag få den att äta av fodret? Och ja, första tiden med valp är fylld av utmaningar och precis som en liten bebis kan även din sömn få sig en törn när valpen väcker dig mitt i natten för en rastning eller bus.

Det sista man behöver då är att kuta till djurbutiken stup i kvarten för att handla ännu en grej man hade missat att man behöver som hundägare. De där sakerna man inte alltid tänker på när man skaffar valp. Som att hunden behöver färdas säkert i bilen eller de där klorna som växer i all världens fart som behöver klippas oftare än vad du hade tänkt. Eller att deras tänder också behöver kärlek för att inte tandtroll och baskilusker ska göra sig hemmastadda. Känns det rörigt? Lugn bara lugn. Vi visar vägen till att bli en väl förberedd husse eller matte.

Sakerna som räddar vardagen med hund

 

Bilsele för små – till medelstora hundar, Pawaboo

Pris: 197 kronor

Låt din hund åka säkert med detta hundbälte. Ta på selen och trä sedan antingen bältet genom öglan på bilbältet och spänn fast eller spänn fast direkt. Passar små – till medelstora hundar.

Varm hundväst, Idepet 

Pris: 306 kronor

Håll din hund varm när första snön faller. Vänj din valp sakta med att bära plagg som kan hjälpa din hund, du behöver inte klä ut den utan exempelvis kan en värmande väst passa de hundar med mindre päls när kylan är ihärdig.

Här kan du klicka hem hundcapen 

Husdjurssäng 50 cm, Sharples & Grant Ltd 

Pris: 212 kronor

En varm säng som kan bli din valps egna territorium. Oavsett om din hund vill sova med dig eller ha sin egna sängplats kan det vara bra att valpen har sitt ställe som bara är dens.

Här kan du klicka hem husdjurssängen

Klosax, Pettle Professionell 

Pris: 168 kronor
Var förbered och vänj din hund med kloklippning, för ett par välmående klor.

Biologiskt nedbrytbara hundbajspåsar, The Sustainable People 

Pris: 84 kronor

Ja, en tråkig men nödvändig sak som kommer med att ha hund är att plocka deras avföring. Gör det med miljön i åtanke med dessa nedbrytbara hundbajspåsar. ( 8 rullar med 112 påsar).

Här kan du klicka hem påsarna

4 st kammar, SAVITA 

Pris: 82 kronor

Red ut pälsen och få bort kryp och annat som inte hör hemma med ett par kammar.

Här kan du klicka hem husdjurskammarna

Vegetariskt hundfoder, VEGDOG 

Pris: 145 kronor

Vänj hunden tidigt med en grönare kost med fullvärdigt protein och näring för din valp. Denna påse innehåller 2 kilo grönt foder.Bra för hundens tarmar och planeten.

Här kan du klicka hem hundmaten

Hundspel för logik, Outward Hound 

Pris: 188 kronor

Låt din valp träna upp sina logiska färdigheter med detta spel där den ska lista ut hur den ska få fram godisbitarna som är gömda.

Här kan du klicka hem spelet

Tuggben för tänderna, Pedigree 

Pris: 140 kronor

Ett tuggben som rengör din hunds tänder. Slipp krångla med tandborsten och ge ditt hund detta ben – en win win situation.

Här kan du klicka hem produkten

Flexikoppel, FLEXI 

Pris: 165 kronor

Ett koppel för alla hundpromenader. För hunden upp till 12 kg. Börja träna tidigt att gå i koppel med din hund och slipp bråk under era framtida promenader. För de lär bli många.

Här kan du klicka hem kopplet

Hundsele, Vivi Bear 

Pris: från 141 kronor

En sele för era långa promenader eller löpturer. Finns för alla hundar. Med reflexer för att synas i mörkret.

Här kan du klicka hem selen

Här kan du spana vidare på toppsäljande produkter till din pälskling