Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Allt för en lyckad husvagns- och husbilsemester i sommar

Campingsverige räknar med ett rekordår när campingsugna svenskar planerar sina semestrar.
Med roliga sällskapsspel, lättmonterade hängmattor, praktiska kylväskor och smarta förvaringslösningar kan du ge dig själv extra glans när du väl parkerat husbilen eller husvagnen.
Här är de bästa tipsen.

Spana in allt till campingsemestern här

Har du prövat nästan allt som finns att välja på: hyra båtar, paddla, cykla och gå? Har du semestrat på de allra konstigaste sätt och äntligen funnit hur man ska semestra rätt?
Så man ska ha husvagn? Det ansåg åtminstone Galenskaparna.
Och om man ska förlita sig på statistiken så anser du kanske det också. Eller husbil, kanske.

Efter två somrar där hemester varit ett faktum har allt fler upptäckt tjusningen i att rulla land och rike runt med sina husbilar och husvagnar.

Folk som förknippar campinglivet med fuktiga tält, tvestjärtar och trendokänsliga träningsoveraller á la 1980-talet får tänka om och plocka fram det intellektuella borttagningsmedlet. Den ”nördstämpel” som campinglivet drogs med för ett par decennier sedan är dessutom i princip helt borttvättad.

Prylarna som förgyller campingupplevelsen i sommar

 

Campinghängmatta från Covacure

Finns det något mer avslappnande sätt att tanka semester på än att ligga i en hängmatta och lyssna på vindens brus och fåglars kvitter? Det tar dig bara fem minuter att montera upp denna variant som kan bli din plats för egentid om myllret runt om och i husbilen eller husvagnen skulle kännas för påträngande. Blir det för ensamt kan det bra att veta att hängmattan håller för två personer. Läs en bok på förmiddagen, ta en powernap på eftermiddagen eller studera stjärnor på natthimlen? Valet är ditt – eller ert.

Bäst i test 2

Varför inte leka loss lite på campingsemestern? Och vad är inte roligare än att spela ”Bäst i test”? Garanterad skrattfest för alla åldrar.

David Sundin tar dig återigen med bakom kulisserna och delar med sig av minnen från inspelningarna av det populära tv-programmet Bäst i test. Dessutom hela 201 (och ett halvt) nya tester att ge sig på, både efter grillningen på kvällen eller hänget på stranden under dagen.

Boken bjuder på kluriga, knasiga och kreativa utmaningar du kan göra på egen hand, i grupp eller tävla mot varandra precis som i det populära tv-programmet.

Tommy Bahama ryggsäcksstol

Vill du ligga eller sitta upprätt när husvagnen eller husbilen väl står parkerad och du får en chans till vila på platsen du befinner dig på? Denna färggranna stol med somrigt ananastema erbjuder fem olika lägen för extra komfort samt en justerbar nackkudde.

Orkar du inte röra dig ur fläcken när du väl satt dig tillrätta? Stolen har förvaringspåsar med plats för exempelvis mugg/flaska och mobiltelefon, och dessutom en hopfällbar handdukstång.

Schaumex skumflaskhållare

Vill du förgylla semestern med lite mousserande vin, öl eller kanske någon extra trevlig olivolja? Denna flaskhållare lämpar sig väl för resenärer som är vana vid att semestra i farten.

Skummet som produkten är tillverkad av är lätt men ändå robust och gör därför att flaskorna inte riskerar att välta under transport.

Com-four, hängande förvaring


På jakt efter ett sätt att skapa mer förvaringsutrymme i husbilen eller i husvagnen? Lösningen stavas så här: en hängande fackhylla. Med fack i olika storlekar kan du bespara plats och samtidigt få ordning på alla prylar. Tack vare de fyra öglorna kan denna produkt enkelt hängas där du vill på krokar, spikar eller skruvar. Praktiskt, eller hur?

Lifewit kylväska

Denna värmeisolerande kylväska är utformad för att hålla maten fräsch beroende på temperatur. Kylväskan har vadderat handtag och en löstagbar axelrem för bekväm och enkel transport. Med en lagringskapacitet på 30 liter finns det goda möjligheter att stuva ner all mat, drycks och snacks du kan tänkas behöva, men också kryddor och matporslin.

Hitta allt till campingsemestern här

Läs mer:

Allt du behöver veta inför vandringen

Här är allt du behöver för en sommar på landet

Få ut det bästa av semestern på en liten budget