Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Allt om fotvård – så förbereder du fötterna inför sommaren

När var senaste gången du tog hand om dina fötter? Och att tvåla in dem in duschen räknas inte. Det behöver varken vara dyrt eller tidskrävande att få mjuka, lena och sommarfina fötter – investera i en elektrisk fotfil från Scholl så är du ett steg på vägen.

Du hittar allt inom fotvård på Amazon 

Scholl Velvet Smooth elektrisk fotfil 

Vissa fullkomligt hatar allt som har med dem att göra. Vissa tycker det är kul och avslappnande att fila, måla och smörja. Oavsett din relation till fötter så är de allt för ofta en bortprioriterad del av kroppen som kan behöva lite extra kärlek när sommarsäsongen närmar sig. Och med en elektrisk fotfil från Scholl hinner vem som helst få fina och lena fötter. 

Drömmer du om silkeslena fötter? Då är Scholl Velvet Smooth fotfil det självklara valet. Filen tar enkelt och effektivt bort oönskade förhårdnader och tack vare det medföljande grova rullhuvudet, försvinner även den hårdaste huden. Använd Scholl Velvet Smooth på rena och torra fötter och smörj gärna in fötterna med ett fuktkräm efteråt – för bästa resultat. Rullhuvudet är självroterande (360 grader) och handtaget är ergonomiskt designat för ett mjuk grepp och en bekvämare användning. 

Neutrogena Fotsalva 

Intensiv fukt för torra och spruckna fötter. Den unika, vårande formeln i Neutrogena Fotsalva består bland annat av pantenol och glycerin som verkar lugnande och hjälper till att återfukta huden. Se och känn skillnaden efter bara en dag – för mjukare och väl omhändertagna fötter. 

Återfuktande fotmask 

Många känner till ansiktsmasker, men visste ni att det finns fotmasker? För en riktigt fukt-boost, använd en återfuktande fotmask från Scholl. Det är en inpackning för fötterna som resulterar i lena fötter på bara 20 minuter. Fotmasken innehåller bland annat  jojobaolja, arganolja och avocadoolja och ger intesiv näring till torr hud. Så nästa gång du känner dig sugen på lite hemma-spa? Inkludera fötterna!

Pedikyrset 

Att ta hand om sina fötter innehåller fler moment än att fila och smörja. Då kan det vara smidigt att ha ett kombinerat pedikyr/manikyr-set till hands. MarQus pedikyr/manikyrset innehåller fem redskap för hand, – och fotvård och kommer i ett praktiskt fodral som är lätt att ta med sig – på så sätt kan du ta hand om dina fötter även på semestern. 

Tåseparatorer

Visste ni att tåseparatorer även används för att lätta på trycket och motverka friktion. Det underlättar alltså inte enbart när man ska måla tånaglarna. Pedimend mjuka tåseparatorer är tillverkade av slitstark, mjuk och säker silikongel som både stöder tår och fötter medan du gör annat och gör det lättare att sätta färg på naglarna. 

Du hittar fler verktyg för manikyr och pedikyr här 

Läs mer: 

Hälsporre – så råder du bot på problemet

Beauty on the go – 5 produkter som räddar resan