Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Amazon Prime – 10 heta erbjudanden under lanseringen

Amazon Prime – så kallas premiumtjänsten som Amazon nu lanserar i Sverige.
 Här listar vi tio heta erbjudanden som är aktuella under lanseringsperioden.

Hittar du något fynd till dig själv eller någon du håller kär?

Ta del av exklusiva erbjudanden och signa upp dig för Amazon Prime vid köpet här!

Snabba och kostnadsfria leveranser, både hem och till ombud. Underhållning i världsklass genom filmer, TV-serier och Amazon Originals med Prime Video, samt gratis PC-spel & in-game content med Prime Gaming.

Det är vad Amazon Prime innebär – och nu kan svenska kunder bli medlemmar genom att registrera sig för en 30-dagars gratis provperiod. Kostnaden därefter är 59 kronor per månad, eller 549 kronor per år.

I samband med lanseringen har Amazon tagit fram exklusiva erbjudanden inom allt från hemelektronik till leksaker, böcker, skönhets- och hälsoprodukter och en hel del mer.

Här listar vi 10 heta erbjudanden just nu.

Handdamsugare, Electrolux
Pris: 800 kronor
Electrolux Rapido Wet & Dry ZB6106WDB är en nätt och smidig handdammsugare som gör rent hemmet, bilen, båten eller husvagnen. Den är enkel att manövrera och fungerar lika bra för golv som hyllor.

Här kan du läsa mer om och köpa den här handdammsugaren

Rakapparat, Panasonic
Pris: 1449 kronor
Panasonic ES-LV97-K803 är en rakapparat för män med ett femvägsrakhuvud, anpassad för att fånga upp långt och åtsittande hår som växt i olika riktningar. Den har en automatisk rengöringsfunktion som gör livet enklare för dig och en praktisk laddningsstation som alltid håller rakapparaten redo.

Här kan du läsa mer om och köpa rakapparaten

Brödrost, Electrolux
Pris: 861 kronor
Att få ett kök att kännas nytt kräver inte alltid renovering eller stora investeringar. Det kan ibland bara handla om att piffa till med nya köksapparater och tillbehör, som skänker en fräsch känsla till rummet. Electrolux Explore 7 är en sådan vara. Förutom att den besitter en stilren look så är det en ny nivå av brödrost, med sju olika rostningslägen.

Här kan du läsa mer om och köpa brödrosten

Kaffebryggare, Electrolux
Pris: 1550 kronor
Är du redo för en fartfylld höst med nya utmaningar? En kaffebryggare som med säkerhet levererar en god kopp kaffe kan mycket väl vara en viktig ingrediens för att få vardagen att fungera. Den här kaffebryggaren med en inbyggd bönkvarn ger dig ett nymalet och färskt kaffe – eller som vi skulle kalla det: nödvändig vardagslyx!

Här kan du läsa mer om och köpa kaffebryggaren 

Motionscykel, Ultrasport
Pris:
1236 kronor
Efter sommaren är vi många som vill och försöker komma in i nya, mer hälsosamma rutiner. En del i det kan vara att hitta rätt i sina kostvanor, komma ut i naturen mer eller att hitta en ny aktivitet. Ibland vill vi däremot inte slita oss från hemmet, något som kan vara extra svårt när mörker och kyla kryper på. Då gör sig en motionscykel i ditt hem perfekt. Kombinera din bästa tv-serie med en halvtimme på cykeln och du har dagens motion avklarad.

Här kan du läsa mer om och köpa köpa motionscykeln

Bakmaskin, Panasonic
Pris: 
2210 kronor
Vad är höst mer än att skapa en mysig känsla i köket? Några trevliga bakverk, långkok och härliga dofter. Vill du ha lite extra hjälp på vägen med din bakning kan det vara värt att kika på en bakmaskin. Den här modellen från Panasonic har 31 olika bakprogram för variation vid bakning: olika typer av bröd, kakor, degtillverkning, sylt/kompott, med mera.

Här kan du läsa mer om och köpa den här bakmaskinen

Dammsugare, Electrolux
Pris: 2020 kronor
Att ha rent och fint hemma är ett universellt knep för att må bättre. Och kanske är det så att din gamla dammsugare sjunger på sista versen? Med Electrolux Pure D9 fångar du upp allt skräp som samlats på golv och lister, dessutom sker det på ett förhållandevis tyst sätt.

Här kan du läsa mer om och köpa dammsugaren

Bilbarnstol, Britax Römer
Pris:
3945 kronor
Vikten av att ditt barn reser säkert i bilen är odiskutabel. Britax Römer har ett erkänt gott renommé och säkerställer god komfort för ditt barn, både framåt- och bakåtvänt.

Här kan du läsa mer om och köpa bilbarnstolen

Soundbar, Panasonic
Pris: 
2401 kronor
När vi går mot mörkare tider finns det få saker som slår att gosa ner sig i soffan framför en bra film. Vad som gör upplevelsen ännu lite bättre än förstås bra bild och ljud. Med en soundbar tar du filmupplevelsen till en ny nivå och får in biokänslan in i ditt vardagsrum.

Här kan du läsa mer om och köpa en soundbar

Ångstrykjärn, Electrolux
Pris: 
1780 kronor
Att återgå till kontoret på jobbet i höst blir lite roligare om kläderna inte är skrynkliga. Det kanske har fungerat på videomötena hemma och kunnat döljas på ett praktiskt sätt. Men när vi ses live gör vi det helst med strukna plagg, inte sant? Ett ångstrykjärn gör jobbet snabbt och enkelt.

Här kan du läsa mer om och köpa ångstrykjärnet

Gratis & snabb leverans på miljontals av utvalda produkter, prisbelönta filmer, TV-serier och mer!