Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Amazon Prime Day – så mycket bättre än Black Friday

Vad har Apple, Nintendo, ASUS, Sony, Bose, Remington, Philips, Lego, Electrolux, Bosch and Kindle gemensamt? Enkelt. De alla är på REA på Amazon Prime Day. Men vad är egentligen Prime Day? Det ska vi redogöra för i den här artikeln.

Spara upp till 50% på utvalda produkter hos Amazon.se under Prime Day eventet som Prime medlem. Just nu får du också prova gratis i 30 dagar. Klicka här för att se fler erbjudanden!

Black Friday. Julafton. Sportlovet. Sommarlovet. Semestern. Det finns några höjdpunkter på året som de allra flesta ser fram emot i månader. Hjärtat klappar liksom lite extra när klockan slår 00:00 den 12:e juli. För då vet man att man har 48h av ren och skär shoppingglädje – till ett rabatterat pris. Amazon Prime Day är av samma kaliber som nyss nämnda högtider. I USA tar man en extra lång lunch för att utforska utbudet. Det är nästintill obligatoriskt.

För om man inte gör det kan man gå miste om stora rabatter på dyra varumärken som Apple, Nintendo, ASUS, Sony, Bose, Remington, Philips, Lego, Electrolux, Bosch och många, många fler.

Vill du se ett axplock av produkterna som just nu är på rabatt?

Apple Macbook Pro M1 – Stark och snabb dator

Behöver Apples Macbook Pro ens en introduktion? Tror inte det.

Apple Macbook Air M1 – Lyxig och fjäderlätt dator

För den som önskar en smidigare dator än Macbook Pro vill vi slå ett slag för Apples Macbook Air. Den är stark, men samtidigt fjäderlätt. Det här är en ypperlig dator för nästan alla lägen.

Greenworks lövblås – Batteridriven och smidig

Löven faller och trädgården förvandlas till en brun sörja. När det händer behöver du en stark men lätthanterlig lövblås, eller hur?

DJI Mini 2 Fly More – Lätt och bra drönare

Tycker du om att fotografera? Eller vill du bara ha en otroligt rolig leksak? Då kommer du tycka om den här drönaren.

Bang & Olufsen Beoplay – Design när den är som bäst

Med förstklassig ANC-teknik ger Beoplay EQ dig distraktionsfri musik när du vill ha den. Samtidigt kommer de sex inbyggda mikrofonerna och strålformningstekniken göra så att du enkelt kan samtala med vänner, familj eller kollegor – om du önskar det.

Xiaomi Robotdammsugare – Låt roboten göra jobbet

Att behöva städa hemma själv tillhör dåtiden. Eller åtminstone gör dammsugandet det. Investera i en robotdammsugare och slipp göra det nu, och för all framtid.

SONGMICS – Badmintonnät för sommaren

Var det länge sen du spelade badminton? Det är en av sommarens bästa nöjen. Smäll upp det i trädgården och låt alla barn (och vuxna) ha roligt i timme efter timme.

Bose Noise Cancelling – Hörlurar i världsklass

Stäng ute världen när du behöver det och njut av musik, podd, radio i världsklass. Bose är en gigant och de förtjänar all praise de kan få. För det här är kanske marknadens bästa hörlurar.

Vill du spana in fler erbjudanden – klicka då här!