Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Äntligen dags igen – här är galnaste jultröjorna 2021

Nu är det jul igen. Eller ja, åtminstone snart.
Många saker står på listan över vad som måste råddas med för att finna julefrid.
Den galna jultröjan är en sådan sak.

Hitta din favorit bland alla galna jultröjor på Amazon.se

Är du inbjuden till en “ful jultröja-fest” i vinter? Då är du inte ensam. Jultröjan har sitt ursprung i USA, men du har garanterat lagt märke till att “ugly Christmas sweater”-trenden nu har brett ut sig ordentligt här i Sverige.

Oavsett om det blir festaktiviteter eller ej så är jultröjan en stor grej – och den får gärna vara så galen som möjligt. Här finns det verkligen ingenting att skämmas för, det gäller att spexa till det ordentligt tillsammans med familjen eller vännerna.

Man kan nästan säga att det är ”fulast tröja vinner” som gäller när det kommer den här typen av plagg, vilket kan vara en skön kontrast till vardagens annars ständiga sökande efter en stilig look som imponerar på omgivningen.

Här tipsar vi om våra favoriter i kategorin årets galnaste jultröjor.

En slice av rymden

Star Wars och Starship Troopers i all ära. Du har väl mest av allt längtat att klä dig i en tröja utrustad med söta katter och grisar som tar en sväng om i rymden på sin pizzafarkost?

Här kan du köpa jultröjan med katter och grisar

I’m sexy and I snow it

Få saker osar jultröja mer än trött musikreferens med en sexig tvist. Eller är den rent av genial? Det är upp till dig att avgöra – men här är den i alla fall.

Här kan du köpa jultröjan ”I’m sexy and I snow it”

T-rex som sprutar laser

Alla gillar vi ett grafiskt mästerverk som illustrerar en dinosaurie i sitt essé i rymden, med laser sprutandes ur munnen – ackompanjerad av en rejäl hög julklappar under granen.

Här kan du köpa T-rex-tröjan

Sexpack och brunbränd

Magen ska ha sitt under julen. Det är julskinka, köttbullar, knäck och det ena med det andra. Men du behöver för den sakens skull inte undvika att flexa magrutorna. Köp en transparent (nåja) jultröja som framhäver all träning du ägnat dig åt.

Här kan du köpa jultröjan med magrutorna

Bonus: gullig hundbody

Alla i hushållet förtjänar en stilig jul – så även din hund. Den här stickade bodyn får din vovve att känna sig som en i gänget när ni klätt upp er.

Här kan du köpa hundbodyn

Fler roliga jultröjor kan du hitta här