Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Apple-produkterna alla vill ha just nu

Antingen är du en android-person eller en ios-person. Är du den sistnämnda så kan du läsa vidare. Vi listar nämligen de just nu hetaste produkterna från Apple. Från himmelsblå hörlurar till en klocka som tagen ur Matrix. Kli i köpfingrarna utlovas.

Amazon.se har allt för den tech-intresserade

Steve Jobs har verkligen gjort sitt avtryck på världen. Hans varumärke lever och frodas även om han själv inte är kvar bland oss i dag. Apple har blivit ett självklart val för många svenskar när det kommer till inhandling av tech-produkter. Dess enkelhet i användning och design verkar vara ett vinnande koncept. Från en dator till idag hundratals olika produkter. Från klockor och touchpennor till hörlurar och pekskärmar. Varumärket följer vad människan just nu behöver i sin vardag, och möter upp behoven innan vi själva ens vet om att det är just ett par trådlösa lurar vi är i behov av. Idag pratar vi om två läger inom tech – android eller ios. Vem är du?

Prylarna från Apple som trendar nu

AirPods Pro 2021

Apple senaste AirPods har aktiv brusreducering som blockerar ljud utifrån så att du helt kan ge dig hän åt musiken men även inställning för transparens så att du hör vad som händer runt omkring dig. Smart adaptiv EQ som kalibrerar automatiskt musiken efter öronen – för skonsammare lyssning. Passar alla öron med dess mjuka, koniska silikontoppar i tre storlekar för flexibel passform. Trycksensorn gör det enkelt att styra uppspelningen, ta emot och avsluta samtal. Tål både svett och vatten, perfekt för den med aktiv livsstil.

Apple Watch Series 3 GPS

Smartare klocka är svår att finna. Med både GPS, möjlighet att svara på samtal och meddelanden och utrymme för att lagra musik är denna klocka allt ni kan önska. Lämna telefonen hemma på löpturen eller promenaden – allt du behöver finns i runt handleden. Klockan är både tålig mot vatten, har optisk hjärtsensor, har nödsamtal till SOS, S3-chip med dubbelkärnig processor. Apple Watch kräver en iPhone 6s eller senare med iOS 14 eller senare

Apple iPhone 13 Pro (256 GB) – sierrablå

Smartphonen som håller vad den lovar. Iphone 13 pro har en 6,1-tums Super Retina XDR-skärm med ProMotion som är snabbare och ännu mer responsiv än tidigare modeller.  När det kommer till foto är iPhone 13 pro utrustad med ett helt nytt proffskamerasystem med 12 MP (tele, vidvinkel och ultravidvinkel), LiDAR-teknik, 6× optiskt zoomomfång, makrofoto, fotografiska stilar, videoinspelning i ProRes , Smart HDR 4, nattläge, Apple ProRAW och inspelning av video i 4K med Dolby Vision HDR. Har ett A15 Bionic-chip för skyhög prestanda och upp till 22 timmars videouppspelning. Som om det inte var nog så är telefonen ännu tåligare än sina tidigare modeller tack vare ny design med Ceramic Shield och branschledande vattentålighet (IP68).

5G för ultrasnabb nedladdning och streaming i hög kvalitet och iOS 15 har en mängd nya funktioner som hjälper dig att göra mer än någonsin med iPhone.

Apple MacBook Air 2020 med 13 tum och 8 GB RAM

Datorn med extra allt. Hela 13,3 tums Retina-skärm med True Tone-teknik som ger otroliga färger och en batteritid upp till 11 timmar. Bakbelyst Magic Keyboard och Touch ID för så smidig användning som möjligt. Intel Core i3-processor (tionde generationen) och Intel Iris Plus Graphics. Supersnabb ssd-lagring och 8 GB minne. Förbättrat ljud med stereohögtalare med bredare stereoljud. Datorn har dessutom två Thunderbolt 3-portar (usb-c) och Force Touch-styrplatta. Perfekta datorn för dig som pysslar med redigering eller grafisk formgivning men även för dig som vill ha en smidig plugg-/jobbdator.

Nya himmelsblå Apple AirPods Max 

Hörlurarna för dig som vill ha ett oslagbart ljud när du pumpar dina favorit låtar. Apple-designat dynamiskt element ger ett högupplöst ljud och aktiv brusreducering blockerar ljud utifrån så att du helt kan låta dig uppslukas av musiken. Säkerheten först så ljudet har transparens så att du hör vad som händer runt omkring dig. Rumsligt ljud som dynamiskt följer huvudets rörelser ger ett bioliknande surroundljud. Beräknat ljud kombinerar Apples egen akustiska design med Apples H1-chip och programvara som ger banbrytande ljudupplevelser. Ett par hörlurar värda det saftiga priset – om du värderar musikupplevelser i din vardag.

Spana in fler produkter från Apple här

Läs mer:

7 robotdammsugare som gör ditt liv enklare

Årets bästa bärbara datorer

Bättre ljud på språng– hörlurarna du vill ha