Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Babyapoteket: Produkterna för din bebis

Går du i väntans tider? Grattis!
Det finns en hel del att förbereda inför att ditt barn kommer till världen, här är några tips för att komma en bit på vägen.

Hitta allt du behöver till din bebis på Amazon.se

Att vara gravid är synonymt med alla typer av känslor. Det är spännande, överraskande, fint och överväldigande. Ibland allt på samma gång. Ett vanligt fenomen för att någonstans landa i sin graviditet är självklart att förbereda för att barnet ska komma. Tvätta de små kläderna, bädda i den lilla sängen och köpa de gulliga sakerna.

Ett babyapotek är något som ändå kan räknas som en nödvändighet. Vad man sedan väljer att skaffa för produkter, vad du känner att passar dig och ditt barn, är självklart individuellt. Här kommer i alla fall några exempel att bocka av från din lista.

I samband med blöjbytet
Du kommer byta både en och en annan blöja den närmaste framtiden. Då är det bra att ha allt du behöver nära till hands. Självklart spelar blöjorna huvudrollen men våtservetter eller andra tvättlappar ska man verkligen inte ta för givet. Ibland kan bebisar få torr hud eller utslag i blöjområdet, en bra kräm är ett måste.

Här kan du köpa ett storpack blöjor från Pampers

Köp våtservetter från WaterWipes här

Den klassiska salvan Bepanthen hittar du här

När bebisen ska badas
Att bada sitt barn är något av det mysigaste som finns. Viktigt att tänka på är att vattnet inte är för varmt eller att bebisen ska frysa i samband med den här stunden. Ett tips är att lägga en tunn handduk över magen som får fånga temperaturen av vattnet. I början behövs bara några droppar babyolja i badet som rengöring och vid behov kan barnet smörjas in med en kräm efteråt.

Köp tvättlappar och mindre handdukar här

Här hittar du återfuktande babyolja från Burt’s Bees

Annat som är bra att ha
Det finns verkligen ett stort sortiment av prylar som nyblivna föräldrar kan införskaffa. Varför inte göra det enkelt för sig och köpa ett kit med nödvändigheter som sax och fil för barnets naglar, borste, termometer med mera?

En annan sak många inte tänker på: Bebisar har mer öronvax än vad man kanske tror. Här är det viktigt att använda tops som är specialanpassade för de minsta öronen.

Köp ett babyvårsset från Lictin här

Här hittar du bomullspinnar för bebisar

Fler produkter för din bebis hittar du här!