Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Back to work – prylarna som underlättar övergången från hemmet till kontoret

Från hemmakontoret till det faktiska, fysiska kontoret.
Övergången kan kännas både efterlängtad och oförberedd.
Här är sakerna som kan vara bra att ha med sig när Sveriges alla arbetsplatser öppnar upp igen.

Hitta allt kontorsmaterial på Amazon.se

Många kontor har ekat tomma under snart två år. Men den 9 februari slopas restriktionerna och det har äntligen blivit dags för folk att återvända till arbetsplatsen. Sakteligen men säkerligen kommer vi hitta tillbaka till gamla rutiner, möten in real life och kafferaster med sällskap. Men att varje dag förflytta sig mellan hemmet och jobbet krävde sin planering och det krävde sina prylar. Nu är det återigen dags att ta kaffet på språng, så införskaffa en to go cup, som den här stilfulla kaffemuggen från FLSK till exempel. FLSK CUP är 100% läckagesäker och rymmer 350 ml – vilket förhoppnings är tillräckligt med koffein för att du ska orka ta dig igenom morgonen. 

Kanske äter du även frukost på vägen till jobbet och då vill man ju hålla det så enkelt och smidigt som det bara går. Müslikoppen BELLYCUP är den perfekta behållaren för müsli, gröt och yoghurt. Den är dessutom en av få müslikoppar som har ett handtag, vilket gör den både lättare att greppa och svårare att spilla. 

En annan smart investering är datorväskan. Den är både ergonomisk och ett säkert sätt att transportera dina värdesaker. I och med det stora utbudet av datorväskor behöver du inte heller välja mellan utseende och funktion; ett exempel är den här stilrena och praktiska datorväskan från Samsonite. 

Zalia 2.0, 15,6 tums laptopportfölj är utrustad med två stora fack och flera små och rymmer allt du behöver i kontorsväg. Den har en avtagbar axelrem och finns i två färger: klassisk svart eller trendig stone grey. 

Brusreducerande hörlurar från Sony 

Nu har vi avklarat själva transportsträckan från hemmet till jobbet och det är dags att sätta igång med själva arbetet. Kanske är du en av de som har saknat snacket och surret på kontoret, men om du upplever att det är svårt att stänga ljudet ute och koncentrera dig, kan det vara värt att införskaffa brusreducerande hörlurar. Dessa lurar från Sony har avancerad brusreducering och utmärkt ljudkvalitet. De är dessutom utrustade med supermjuka, tryckavlastande kuddar vilket gör att du kan bära dem hela dagen utan besvär. 

STOBOK Skrivbordskalender

Att hitta tillbaka till arbetsrutinerna post covid innebär en del omstrukturering. Och även fast i stort sett allt går i digitaliseringens spår, finns det fördelar med att behålla vissa analoga verktyg. En helt vanlig papperskalender, en analog kalender, kan faktiskt vara det bästa alternativet. Dessa skrivbordskalendrar ger en bra översiktsbild av respektive månad samtidigt som de piffar upp skrivbordet. På så sätt får du alla viktiga planer samlade på samma ställe, mitt framför ögonen.  

Kan ej hitta produkten.

Hitta fler saker som underlättar arbetet här

Läs mer:

Allt du behöver veta om ergonomiska kontorsstolar

Uppgradera hemmakontoret – här är 5 produkter du behöver