Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bär med dig allt du behöver – här är bästa ryggsäckarna

Bli av med smärtan i ryggen du får när du släpar kassar och axelremsväskor. Börja bär en ryggsäck istället. Det är betydligt behagligare. Inte bara för din rygg, utan för hela din kropp. Ryggsäcken har burits i tusentals år, kanske finns det en anledning till det.

På Amazon.se hittar du ryggsäckar för alla tillfällen

Jakten efter den första ryggsäcken tar oss 5 300 år tillbaka till ismannen Ötzi som levde i alperna. Det må ha varit väldigt, väldigt längesedan, men sanningen är att det med största sannolikhet fanns ryggsäckar redan innan det. Människan har förmodligen genom alla tider burit en ryggsäck. Inte är det konstigt när det tillåter oss att bära med mycket saker med händerna fria, samtidigt som det ändå minimerar vår belastning.

Det är väldigt viktigt att du bär en formriktig ryggsäck. Det är viktigt att du inte snedbelastar ena axeln då det lätt leder till just problem med ryggen. Det här är anledningen till att exempelvis en axelremsväska lätt leder till besvär. Du vill på ett avslappnat sätt kunna bära såväl tunga som lätta saker, eller behöva lämna saker  hemma för att det blir för tungt. Sedan finns det såklart saker som blir lite extra viktiga i specifika situationer, såsom då du far iväg på en hajk.

Låt oss därför hjälpa dig hitta den rätta ryggsäcken för det rätta tillfället

Marcello laptop-ryggsäck
Pris: 359,99 kronor
Studerar du kanske? Då har du kommit rätt. Här har du en väska med stort utrymme, perfekt för din dator samt all din kurslitteratur. Spänn banden lagom hårt mot dina axlar så kommer du utan problem kunna ta dig från en plats till en annan. Häftigt nog har den här väskan både USB-uttag och hörlursuttag vilket tillåter dig till att både ladda din telefon samtidigt som du lyssnar på den bästa musiken. Du behöver alltså inte vara orolig för att missa den bästa platsen att studera på.  

Här kan du köpa den här produkten

Vashy skolryggsäck
Pris: 326,89 kronor
Är det så att du studerar men inte behöver en stor väska med uttag så kan du ta en titt på den här pärlan. Med sin stilrenhet är den slitstark, vattentålig och väger bara 0,36 kg! Inte nog med att den även är liten och smidig, du kan också fälla ihop den på enklaste sätt om du behöver förvara den när du exempelvis reser. Sen är den väldigt snygg också.

Här kan du köpa den här produkten

XQXA reseryggsäck
Pris: 298,24 kronor
Kanske är det dags för dig att dra ut på en längre vandring? Med sina hela 45 liter stora kapacitet är XQXA perfekt för dig som behöver plats för bland annat kläder, stormkök och mat under resans gång. Inte nog med det, den är även vattentät och utrustad med USB-uttag! Att den är ämnad för längre vandring märks extra tydligt då dess nätaxelremmar är rikligt fyllda med skumstoppning. En timme in i promenaden kommer dina axlar tacka dig.

Här kan du köpa den här produkten

Trespass allround-ryggsäck
Pris: 309,15 kronor
Du måste inte köpa en ryggsäck för varje enskild aktivitet du gör i livet. Med den här ryggsäcken från Trespass får du en allround-ryggsäck för jobb, studier eller kanske till gymmet. Den här ryggsäcken har flera lämpliga fack så att du kan förvara din matlåda skiljt från din dator utan att det leder till svårigheter. Med dess sidonätficka kan du alltid få med dig en flaska (glöm för guds skull inte dricka vatten!) när du exempelvis sitter på tåget resandes hem. Ett stort plus är att den består av slitstarkt polyester, vilket är ännu ett bevis för att ryggsäcken klarar av din vardag.

Här kan du köpa den här produkten

EverVanz kanvas
Pris: 389,99 kronor
Här har vi en bästsäljare. EverVanz kanvas design är inte bara rätt i tiden, utan också säker för framtiden. Dess tjocka duk av högkvalitativ bomull gör ryggsäcken stryktålig samtidigt som den är vacker. Du behöver inte heller oroa dig för att den skall bli skrynklig. Även här har vi en vattentät ryggsäck med stor kapacitet, där ett av facken är vadderat för att skydda din laptop eller pekplatta. Justja, visst sa vi att den är vacker?

Här kan du köpa den här produkten

YOREPEK Överfallsryggsäck
Pris: 525,99 kronor
Givakt! Har du, eller någon i din närhet, tidigare gjort lumpen har ni säkert kollat in en överfallsryggsäck förut. Med den här ryggsäcken har du inte bara 3 stora huvudfack, utan också hela 18 innerfickor! Du har här en ryggsäck lämpad för allt från jakt, vandring eller en campingresa med gamla vänner. Gillar du att fiska? Den här ryggsäcken hjälper dig få med lådan där du förvarar dina fiskedrag. Låt dina nävar användas till fisket istället. 

Här kan du köpa den här produkten

Var du kanske ute efter ryggsäck till ditt barn? Klicka här