Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bärbara datorer – genomgång av årets bästa

Börjar du studera till hösten? Behöver du en dator för jobb? Eller är det kanske så att du är ute efter en dator du kan stimulera ditt intresse för spel på, samtidigt som den är bärbar? Oavsett vad har du kommit rätt. Vi presenterar dig ett urval av årets bästa bärbara datorer.

På Amazon.se hittar du ett brett utbud av bärbara datorer

Mycket har hänt i datorernas värld. Det var inte allt för länge sedan vi var tvungna till att vara bundna till en specifik plats för att kunna nyttja en dator. Rättare sagt var det först år 1981 som vi fick se den första bärbara datorn. Osborne 1 var namnet på skapelsen. Osborne 1 vägde hela 10 kg och rekommenderades för affärsmän som ofta var ute på resor. Detta då de kunde förvara datorn under flygplansstolen. Tur nog är det långt ifrån dagens verklighet.

Datorer är en magisk apparat. Inte är det då konstigt att utbudet därför ökat markant. Det kan därför vara lite klurigt att veta vilken bärbar dator som är rätt just för dig. Är det mycket lagringsminne du strävar efter? Är det Mac eller PC som gäller? Kanske är du ute efter en större skärm? Du är inte ensam med att ha mycket frågor. Vi hoppas du blir glad över att höra att vi är här för att hjälpa dig.

Här visar vi ett gäng av årets bästa bärbara datorer

Apple MacBook Air

Pris: 11 561 kronor

Låt oss direkt få det överstökat. Går det ens att tala om bärbara datorer utan att nämna en MacBook? Skulle inte tro det. MackBook Air är en suverän dator för dig som är ute efter en att ha till jobb, studier eller fritidsliv. Med sin batteritid på upp till 18 timmar är den perfekt om du reser mycket. Att den är rustad med en SSD-hårddisk gör att du inte ens behöver vänta en millisekund innan appar och filer öppnas åt dig. Gillar du foto- och videoredigering kommer detta bli din bästa vän. Behöver jag ens säga att den är vacker också?

Här kan du köpa den här produkten

Razer Blade 15

Pris: 18 520,16 kronor

Tro det eller ej, men bärbara datorer går att spela på. Speciellt när ett erkänt gamingföretag som Razer ligger bakom det! Datorn är rustad med en Intel Core i7- processor med hela sex kärnor, samtidigt som den har mäktiga 16 GB RAM-minne! Du har helt enkelt här en dator med otrolig kraft, samtidigt som den fortfarande går att ta med sig vart du vill. Med andra ord behöver du aldrig mer missa ett tillfälle för gaming. 

P.S. skärmen är utrustad med hela 144 hz!

Här kan du köpa den här produkten

Lenovo Ideapad Duet Chromebook

Pris: 3 467,29 kronor

Ute efter en liten, snabb och effektiv dator till ett förmånligt pris? Lenovo Ideapad är då rätt för dig. Vi presenterar här en dator som fusionerar med en pekplatta. Det betyder att du till och med kan ta loss tangentbordet och istället låta fingrarna göra jobbet direkt på pekplattans skärm! Samtidigt finns det andra smarta finesser. Exempelvis kan du med hjälp av bluetooth koppla dina hörlurar utan att använda sladd. Hur effektivt är inte det?

Här kan du köpa den här produkten

Microsoft Surface Pro 7

Pris: 8 590 kronor

Även här presenterar vi en bärbar dator med lyxen att kunna omvandlas till pekplatta. Vad är då skillnaden? Jo, Microsoft Surface Pro 7 är ett lite lyxigare alternativ. Rustad med kraftfull processor, starkt batteri och imponerande grafik har du en pekplatta som du till och med kan spela på. Den här plattan har också uttag som USB-A och USB-C. Med andra ord är den perfekt för personen som behöver den i jobb eller studier, men sen framåt kvällen gärna träder in i spelvärlden.

Här kan du köpa den här produkten

Acer SF114-33-P11Y

Pris: 5 753,29 kronor

Osäker på vad du egentligen är ute efter? Hur härligt vore det inte då med en dator som täcker alla områden? Acer SF114 finns här för dig. Vi har här en stark allround-dator lämplig för saker som jobb, spel eller film. Med sin stilrenhet och lätta vikt kommer du inte besväras av att packa med den i väskan. Att den dessutom är väldigt behaglig att skriva på är ett stort plus. Med andra ord spelar det ingen roll om du är ung, gammal eller vad du nu har för intressen. Acer SF114 kommer du att trivas med.

Här kan du köpa den här produkten

HP 14 Athlon

Pris: 4 026,73 kronor

Man måste inte köpa en dator för just jobb eller spel. Varför inte unna sig en pärla för att se på Netflix, använda Facebook eller hålla dig uppdaterad genom att kunna googla? HP 14 Athlon är perfekt för det. Men låt dig inte luras. Den här datorn klarar såklart mer än så. HP 14 Athlon klarar av spel, samtidigt som den med sina 1 000 000 pixlar ger dig en väldigt vacker bild. Självklart kan du också koppla saker som hörlurar via sladd, datormus i USB-uttag eller bådadera via bluetooth.  

Här kan du köpa den här produkten

Klicka här för det bästa på marknaden till din dator