Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bästa babyvakterna 2021: Total kontroll – medan du gör annat

Ät middag på altanen, ro om hemmet eller vila från barnbestyr.
En babyvakt ger dig möjligheterna till att ha uppsyn och kontroll över ditt barn medan du gör annat.
Här går vi igenom modellerna och funktionerna som hjälper dig och din familj i vardagen.

På Amazon.se kan du hitta ett brett sortiment av babyvakter

Livet som småbarnsförälder är sällan förknippat med lugn och ro. Och när det väl är lugnt i form av ett sovande barn, ja då vill du förstås fortfarande kunna ha en uppsikt över barnet medan du gör annat. Där kommer babyvakten in i bilden – som särskilt under sommartider, då du kanske vill spendera kvällen på uteplatsen medan barnen ligger inne och sover, fungerar som ett vakande öga (och öra!) åt dig.

En babyvakt ger dig möjligheten att slappna av och roa dig på avstånd samtidigt som det erbjuder tryggheten av att ha ditt barns sömn och nattliga eskapader nära till hands.

“Den elektroniska barnvakten” må ha tagits i bruk redan 1937 i egenskap av namnet “Radio Nurse”, men den går av naturliga skäl inte upp emot dagens trådlösa och välutvecklade babyvakter som erbjuder både bild och ljud i toppkvalitet.

Här går vi igenom några av marknadens bästa babyvakter – som ger dig full kontroll på ditt barn medan du gör annat.


Philips Avent DECT
Pris: 983 kronor
Den här populära babyvakten har en tillförlitlig anslutning med en räckvidd på upp till 330 meter och ett batteri som räcker i 24 timmar innan den behöver laddas på nytt. DECT-tekniken ger en säker och privat anslutning, så att du kan vara trygg med att endast du är ansluten och kan lyssna till ditt barn.

Det kristallklara ljudet ackompanjeras av smarta funktioner som temperaturreglage, nattlampa samt vaggvisor för att skapa bästa möjliga sovmiljö. 

Här kan du läsa mer om och köpa Philips Avent DECT.


HelloBaby
HB50
Pris: 951 kronor
En babyvakt med både ljud och bild – så att du förutom att kunna höra om ditt barn vaknar till kan se till att barnet ligger i sängen som hen ska utan att behöva gå dit. Tack vare den automatiska ljussensorn känner monitorn av ljuset i rummet, om det är natt eller dag, och kan ställa om till det läge som behövs för tillfället. En 5-tums LCD-skärm med mörkerseende gör den här babyvakten till en trygg punkt för alla föräldrar.

Här kan du läsa mer om och köpa HelloBaby HB50.


Voger Babyskärm 360 grader
Pris: 1207 kronor
Som namnet avslöjar ger dig här babyvakten dig total översikt över det rum som du placerar den i – med rotation och igenkänning utefter rörelsemönster. Utrustad med högkvalitativt ljud och bild är detta en babyvakt som inte bara ger dig trygghet när barnet sover – utan i alla lägen, dag som natt.

Här kan du läsa mer om och köpa Voger Babyskärm 360 grader.


Philips Avent Digital
videobabyvakt
Pris: 2 120 kronor
När det kommer till babyvakter på marknaden är det här en av de allra bästa och högst rankade. Detta är baserat är baserat på en utmärkt ljud- och bildkvalitet, oavsett vilket ljus det är i rummet. 2,7-tums färgskärm ger dig en tydlig och klar vy av vad som sker i rummet, med en räckvidd på 50 meter inomhus och 300 meter utomhus.

Här kan du läsa mer om och köpa Philips Avent Digital videobabyvakt.


Motorola Baby MBP48

Pris: 1 101 kronor
En babyvakt som säkerställer total kontroll på ditt barn. Och förutom att 5-tums färgskärm och utmärkt ljudkvalitet ger dig maximal kontroll och möjligheter till  att övervaka ditt barn finns även möjligheten till tvåvägskommunikation. På så sätt kan barnet höra din röst och du barnets – med allt vad det innebär i trygghet för ett litet barn.

Här kan du läsa mer om och köpa Motorola Baby MBP48.

Hitta fler babyvakter på Amazon.se