Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bästa blåtandshögtalarna för sommarljudet

Vare sig du vill ha musik på stranden, vid poolen, på cykelturen, på festen eller i tältet så finns det en blåtandshögtalare som passar. Här får du tips på tio blåtandshögtalare för alla tillfällen.

Äntligen kommer Prime Day till Sverige! Passa på att bli medlem redan idag, för att kunna ta del av alla grymma erbjudanden. Just nu erbjuds en gratis testperiod. Signa upp här!

Blåtand har inneburit en revolution för vårt sätt att lyssna på musik. Istället för 60-talets transistorradio, 70-talets boombox och 80-talets Walkman, så är nu all världens musik och poddar tillgängliga i stort sett överallt genom våra mobiltelefoner.

Och vare sig du helst lyssnar på P1s Sommar, krimpoddar eller bästa strandpartymusiken, så finns det en blåtandshögtalare som passar just dig.

Vi har tittat närmare på tio av de bästa blåtandshögtalarna som finns på Amazon.se.

1. Bang & Olufsen Beosound A1 (2:a generationen)

Med en toppeffekt på 2×140 watt samt det adaptiva codec-formatet aptXTM för bättre ljudprestanda ger denna kompakta högtalare betydligt mer än vad vikten på 558 gram antyder. Den kraftfulla Bluetooth-anslutningen gör det enkelt att ansluta din telefon, surfplatta eller enhet och börja spela. Vill du kunna hålla kontakten med vänner, familj eller kollegor när du är på språng ger de tre inbyggda mikrofonerna klart ljud i alla dina direktsamtal och gruppsamtal. Dessutom är det vattentät och kan röststyras via Amazon Alexa

2. Sonos ROAM SL

En robust stötsäker konstruktion med dammtät och vattentät design upp till en meters djup. Du kan ansluta din ROAM SL till andra Sonos WiFi-högtalare för att skapa ett ljudsystem för hela huset, så att du kan lyssna på olika låtar i olika rum eller lyssna samtidigt.

3. Ultimate Ears MEGABOOM 3

MEGABOOM 3 har kraftfullt högt, tydligt och uppslukande ljud med djup dundrande bas. Allt är noga balanserat så att du kan höra varje ton. Den låter dig spela, pausa och hoppa över spår direkt på högtalaren. Dessutom är den inte bara vattentät, den flyter också. 20 timmars batteritid och en räckvidd på 30 meter.

4. Bose Portable Home

Bose Portable Home är bland de bästa bluetooth-högtalare du kan köpa just nu. Det är Boses första bluetooth-högtalare som går att använda utomhus och har en enkel, men vädertålig design. Den är också lätt och har ett smart handtag som gör den enkel att bära med sig ut på turer. Du får även stöd för både Google Assistant och Alexa.

5. Soundcore Flare Mini

Det här är en riktigt prisvärd bluetooth-högtalare som ger dig en robust, vattentålig design och en ljudkvalitet som kan hålla jämna steg med dyrare konkurrenter. Det här är den bästa bluetooth-högtalaren för dig som har en lite mindre budget och vill ha ett riktigt prisvärt alternativ. I takt med musikens rytm ger LED-ljuset snygga ljuseffekter med åtta lysdioder och fem olika ljuslägen.

6. Ultimate Ears WONDERBOOM 2

Vattentät, dammtät och kan till och med ligga och flyta i poolen. Den går också att koppla ihop med ytterligare en enhet, för att skapa ett större ljud. Och med en vikt på bara 425 gram är den lätt att ta med sig överallt.

7. JBL Flip 6

Närmast ikonisk formgivning och angenämt prissatt med tanke på ljudet. Väger inte mer än ett drygt halvkilo. Denna robusta bärbara högtalare är superenkel att använda, låter bra och kan paras ihop med upp till 100 andra JBL-högtalare samtidigt, för att skapa en enorm vägg av ljud.

8. Urbanista Brisbane

Diskret och läcker högtalare med lite retrokänsla. Enkel och intuitiv att hantera och attraktivt prissatt.

9. Tribit E02-1566N-30

Den här högtalaren ger dig 20 timmars kontinuerlig speltid, vilket klår de flesta av konkurrenterna. Tribit väger in på strax över 800 gram vilket gör att den är lätt att ta med sig överallt.

10. Manto

Här snackar vi minihögtalare för dig som verkligen vill ha med dig ljud överallt. Med en vikt på bara 146 gram och en diameter på 9,4 centimeter är det en av de lättaste och minsta på marknaden. Integrerad mikrofon gör det möjligt att använda den som handsfreeenhet vid mobilsamtal.

Skulle det vara så att ingen av de här högtalarna passar dig så finns det många fler att studera på Amazon.se.

Läs mer: 

Så bygger du en utebio för ljumma kvällar

Sommarens roligaste sällskapsspel