Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bästa datorskärmarna för gaming – så väljer du rätt

För att kunna ta ditt spelande till nästa nivå behöver du vara kittad.
Har du utrustningen som behövs för att bli en bättre gamer?
Vi går igenom vilka skärmar som är hetast på marknaden just nu.

På Amazon.se kan du hitta en datorskärm som passar just ditt spelande

Alla komponenter är viktiga för en gamer som tar sitt spelande seriöst. Datorns kapacitet lägger grunden för vilka spel du kan spela och det gäller att ha en mus som är responsiv, skön och lätt – samtidigt som tangentbordet ska reagera blixtsnabbt på dina kommandon.

Men själva skärmen då? Ja, skärmen är kanske det tillbehör som har längst livslängd utav alla. Till och med längre än själva datorn i vissa fall.

Det viktigaste vid inköp av datorskärm är inte storleken. Det är självklart en ingrediens att väga in, men det är mer av en smaksak. Det mest vitala handlar om skärmens uppdateringsfrekvens. Därutöver ska du välja en skärm som har en upplösning som går hand i hand med din setup. Om du väljer en skärm med för låg upplösning finns risken att du inte ser alla detaljer i ditt spel, samtidigt som en skärm med för hög upplösning kan innebära att ditt grafikkort inte klarar av skärmens kapacitet.

Här tipsar vi om några datorskärmarna som är topprankade av kunderna på Amazon.se

Samsung Odyssey G9

Jämför pris på Prisjakt:

Låt dig omslutas av atmosfären och upplev en spännande realistisk spelupplevelse: 1000R-krökning fyller ditt perifera synfält fullt ut och placerar dig direkt i synfältet av din karaktär. G) anpassar sig nämligen till ditt synfält med sin 1000R böjda skärm, så att du kan fokusera bättre på ditt spelinnehåll. Det resulterar i att dina ögon behöver fokusera mindre, vilket i sin tur resulterar i att man kan spela utan att tröttna ut ögonen.

Samsung Odyssey G) har en otroligt låg ingångsfördröjning på bara 1 ms. Det ger dig en snabb reaktionstid, vilket innebär roligare och mer reaktiv gaming.

Du får dock skynda dig för när den här artikeln skrivs finns det bara 10 kvar i lagret.

Detta ingår: Samsung Odyssey G9 LC49G95TSSRXEN 49″ (49 tum) QLED Curved Skärm svart, installations-CD, USB 3.0 kabel, strömkabel (1,5 m)

Uppdateringsfrekvens: 240 Hz

Storlek på datorskärmen: 32 tum

Läs mer och köp skärmen här

ASUS VG248QG

Tack vare G-Sync-kompatibilitetscertifieringen ger VG248QG en sömlös spelupplevelse. Hur då? Genom att använda en variabel uppdateringsfrekvens (VRR) som standard. Den här skärmen kommer med en 60,96 cm (24 tum) full HD-spelskärm med ultrasnabb uppdateringsfrekvens på 165 Hz (överklockbar) och Adaptiv sync-teknik.

Den har 0,5 ms svarstid, vilket resulterar i flytande gameplay, och ASUS Extreme Low-Motion-Blur-(ELMB) teknik för ytterligare minskning av ghosting och oskärpa i rörelse.

Detta ingår: ASUS VG248QG, strömkabel, snabbstartsguide, DisplayPort-kabel

Uppdateringsfrekvens: 165 Hz

Storlek: 24 tum

Läs mer och köp skärmen här

LG 27UL650-W

Vad kan man säga om LG som utvecklare som inte redan sagts? Det är ett företag som har hjälpt till att forma spelvärlden, och den här skärmen håller måttet. Dessutom får man den till ett pris som motsvarar kvaliteten.

Uppdateringsfrekvens: 60 Hz

Storlek: 27 tum

Läs mer och köp skärmen här

BenQ EX2780Q

Kan ej hitta produkten.

Det här är en fantastisk datorskärm, lämpad för gaming. BenQ EX2780Q ger dig en oklanderlig 16:9-bildkvalitet med 2 K QHD 2560×1440-upplösning IPS-panel. FreeSync och en uppdateringsfrekvens på 144 Hz ger jämna och klara bilder. BenQs egna funktioner förhöjer din spelupplevelse ytterligare – optimerad för gaming.

Uppdateringsfrekvens: 144 Hz

Storlek: 27 tum

Läs mer och köp skärmen här

AOC 27G2ZU

Tack vare 240 Hz uppdateringsfrekvens, 0,5 ms svarstid och låg ingångsfördröjning ger AOC C27G2ZU en helt jämn prestanda. Med sin böjda design, höjdjustering och svängbarhet kan skärmen anpassas till individuella behov. Den är naturligtvis också kompatibel med FreeSync Premium och G-Sync.

Detta ingår: AOC 27G2ZU/BK Curved-monitor 68,6 cm (27 tum) svart/röd, strömkabel, HDMI, displayort, drivrutins-CD

Uppdateringsfrekvens: 240 Hz

Storlek: 27 tum

Läs mer och köp skärmen här

Fler populära datorskärmar kan du hitta här