Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bästa fynden på Amazon under Black Friday-veckan

Fynda julklappar till någon du håller kär eller köp något efterlängtat till dig själv.
Black Friday-veckan ger dig chansen att slå till på den där prylen som du vanligtvis tycker är för dyr.
Här tipsar vi om några av de populäraste erbjudandena på Amazon.

Hitta alla Black Friday-erbjudanden på Amazon.se här

Shoppinggalning eller ej, Black Friday dyker upp en gång per år och gör julklappshandlingen lite enklare om du är förberedd. Fenomenet från USA är numera väletablerat här i Sverige och faktum är att du kan fynda allt mellan himmel och jord under denna period. I stort sett alla varumärken erbjuder årets bästa priser – och högst troligt gör även dina egna favoriter det.

På Amazon.se pågår Black Friday-veckan ända fram till den 29 november och sortimentet är gigantiskt inom alla kategorier. Oavsett om du letar efter elektronik till barnen, köksutrustning till hemmet eller bara en rolig pryl till någon i familjen.

Här tipsar vi om några av våra favoriter under Black Friday-veckan.

Bästa aktivitetsklockan: Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular)
I takt med att aktivitetsarmbandens popularitet vuxit explosionsartat så har även teknik och och design tagit stora kliv. Med den här modellen kan du mäta löprundor, promenader, cykelturer, yogapass, simturer, danspass och annan träning. Därutöver kan du ringa samtal, skicka sms och få vägbeskrivningar utan mobilen.

Effektiv rakapparat för män: Braun Series 9 pro 9417s
Oavsett om du är ute efter len hud utan en enda centimeter skägg eller vill kunna hålla ditt skägg i skick på ett enkelt sätt så är en ordentlig rakapparat en värd investering. Något alla män bör ha i sin lilla del av det badrumsskåp som du fyller upp. Den här rakapparaten från Braun är något av en Rolls-Royce i rakapparatssammanhang, med sitt effektiva och skonsamma utförande.

Xbox Elite Controller Series S (Xbox Series X)
Utan rätt antal kontroller blir det svårt att spela med polarna. Oavsett om du själv behöver en ny eller om du har en vän över på spelkväll så är det här kontrollen som gäller för alla med Xbox-konsol.

Hårfön som på salong: BaByliss Salon Air Brilliance 220
En hårfön kan vara gammal och trött. Eller alldeles, alldeles underbar. Den perfekta julklappen till dig själv eller någon i din närhet med ett svall som förtjänar salongsbehandling.

För alla gamers: Razer Viper Ultimate & Mouse Dock
Oavsett om du har gaming som enkel hobby eller tar ditt spelande på en seriös nivå så är en bra mus vitalt för upplevelse, men framför allt dina förutsättningar att prestera bra. Den här trådlösa musen från Razer har lätt, har optimal sensor för att svara på dina kommandon och kan laddas i en finurlig dockstation.

Ergonomisk kontorsstol, Siiho
Är det dags att på riktigt styra upp situationen med att kunna sitta ergonomiskt och skönt när du jobbar hemma, spelar spel eller vad du nu gör på ditt kontor? Kika på en kontorsstol som gör arbetstimmarna bekvämare.

Fler Black Friday-erbjudanden hittar du här