Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bästa julklapparna till henne – fynda under black week

Var i god tid i år när du ska köpa julklappar och ge lite extra omtanke till den där kvinnan, eller kvinnorna, i ditt liv. Lyxa till det med lyxig hudvård, en riktigt bra hårfön eller lite värme. Säg hej då till trisslotter och aladdinaskar från macken, och hej till eftertanke och omtanke.

Amazon.se har ett brett sortiment av elektronik 

Julen är runt hörnet och det är tid för att skämma bort den där kvinnan i ditt liv lite extra. Mamman som alltid finns där med både stödjande ord i tuffa tider och med en varm famn när du behöver den som mest. Flickvännen som peppar dig att bli den bästa versionen av dig själv och alltid är där när du behöver en axel att gråta mot. Eller systern som både kan reta gallfeber på dig men som även förstår dig som ingen annan gör.

Det är tid för uppskattning, ord räcker långt men en uttänkt gåva ger den där extra kryddan om hur mycket du uppskattar henne.

För det är hon värd.

 

Exklusiv damklocka från Michael Kors Damklocka

Med denna klocka runt hennes handled kommer hon känna sig som en riktig boss. Självförtroende i en fysisk sak.

Här kan du klicka hem den eleganta klockan till superpris

Värmekudde som håller stel nacke och rygg borta

Ge bokstavligen lite värme i jul. Denna värmekudde har tre olika temperaturnivåer och jobbar perfekt mot värkande nacke, axlar och rygg. Tvättbar och har ett skydd mot överhettning.

Här kan du klicka hem den värmekudden till fyndpris

Aktivitetsklocka från Apple som är räddaren i vardagen 

Denna klocka passar både den som gillar att svettas på gymmet och i löpspåret men även för den som föredrar yogamattan och en härlig bok. Den lagrar nämligen både musik, poddar och ljudböcker men även följer din puls, energiförbrukning, steg och sömnkvalitet. Dessutom med GPS. Kräver en iPhone 6s eller senare med iOS 14 eller senare.

Halsband i silver från Thomas Sabo

Ett vackert smycke slår aldrig fel. Det är något speciellt med att få ett utvalt smycke som glimmrar. Det är både vackert att se på, men bär även minnet av den som gav en det.

Här kan du klicka hem halsbandet för bäst pris

Hårfön för det perfekta salongsvallet

En hårfön är ett måste i de flesta kvinnors liv. Långt hår men kort om tid, då gäller det att ha en hårfön som sparar både tid och energi.  Denna från BaByliss ger dig svallet på bara några minuter. En perfekt gåva till kvinnan på språng.

Här kan du klicka hem hårfönen 

Holy grail krämen från Elizabeth Arden

Hudvård är uppskattat hos de flesta, men det kan vara en riktig djungel därute. Därför är rådet att köpa de där klassikerna som aldrig går ur tiden, och som alltid ger ett leende på läpparna. En sådan klassiker är

Eight Hour Cream från Elizabeth Arden. En produkt som fungerar till ALLT. Hejdå både fnasiga läppar, torr vinterhy, förhårdningar och spruckna hälar. 

Här kan du klicka hem krämen till superpris

Redan nu finns det massa produkter till riktigt bra priser, spana in alla fynd här