Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bästa julklapparna till honom – fynda under black week

Det är inte alltid det enklaste att hitta klapparna till pojkvännen, pappan eller brorsan. Men det finns några ting som alltid går hem och som får ett leende att smyga sig fram på deras läppar. Vi listar de bästa klapparna till honom, dessutom till extra bra pris under black week.

Amazon.se har ett brett sortiment av elektronik

Julen närmar sig med stormsteg och klapparna från tomten behöver planeras och inhandlas så du kan säga hejdå till julstressen och hej till julpeppen. Dessutom stundar flera reor inför jul med blackweek som nalkas närmast. Helt enkelt ett utmärkt tillfälle att inte bara inhandla presenterna i god tid, utan att även spara slantar utan att ge avkall på lyxiga klappar under granen. Ibland kan det dock kännas svårt att köpa julklappar till sin kära partner, pappa, bror eller vän. Men en stilren tröja, senaste elektroniken eller en rolig bok slår sällan fel.

Julklapparna till honom

Mångsidig rakapparat för både våt- och torrakning från Philips

Med en Skin IQ-teknik, tryckskyddssensor, dual SteelPrecision-rakblad, flexibla 360-D-rakhuvuden är den elektriska rakapparaten för våt- och torrakning den perfekta presenten till han som alltid vill att skägget ska se flawless trimmat ut.

Här kan du köpa rakapparaten till fyndpris 

Trådlösa och brusreducerande hörlurar 

Sladdar har vi sagt hejdå till för att slippa trassel och krångel. Dessa hörlurar passar den som vill vara diskret och alltid är på språng. Lång batteritid, slipp oron för att musiken eller samtalet plötsligt ska brytas.

Här kan du köpa de till fyndpris under Black week

Aktivitetsarmband som tål alla väder med extra lång batteritid

Ett aktivitetsarmband som passar den äventyrliga killen då den tål alla väder och har ultra lång batteritid för de långa vildmarksturerna.

Köp aktivitetsarmbandet från Polar Grip här till extra bra pris under black week

Bok för alla whiskyälskare

Har du en pappa som häller upp ett traditionsenligt whiskyglas när helgen nalkas? Eller en pojkvän som inte kan sluta prata om alla olika whisky sorter och hur aromerna är så olika? Då är denna bok en perfekt, uppiggande, present till jul.

Köp den här till pangpris

Klassisk tröja från Levi’s

En långärmad vit tröja slår aldrig fel, och klär vilken snubbe som helst. Lyxa till med en från Levi’s till din pojkvän eller far i jul.

Här kan du klicka hem tröjan till fyndpris under black week

Ps. Redan nu har Amazon smugit igång black week, spana in alla fynd här