Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bästa julklappen: Låt barnen bli sina superhjältar

Julen är nu runt hörnet och sista julklapparna ska handlas. Står du och kliar dig i huvudet över vad tusan tomten ska ge till dina barn, då kan vi meddela dig att tomtenissarna har svaret: Låt barnen bli sina hjältar i jul. Givetvis matchande med en miniatyr i form av en docka.

Amazon.se hjälper dig med alla julklappar, spana in deras julbutik här

Julpanik där hemma till släktens barn? Lugn bara lugn, här kommer en briljant räddare i nöden. Rena rama superhjälte tipset, i dubbelbemärkelse. För varför inte ge barnen matchade outfit med sin förebild? En julklapp som ger mer än glädje för stunden, den ger även en hel värld och ett självförtroende att de kan vara den de vill. Låta fantasin flöda. Vara Elsa från Frost som sätter naturen före titlar och tronmakt eller låt henne vara T’Challa/ Black panther och skydda världen och jorden mot onda krafter. Låt barnen vara mer än söta prinsessor, låt de vara Spiderman ena dagen för att i nästa dag förtrolla världen till is som Elsa. Låt deras fantasi flöda åt alla håll och kanter, för att finna den dem vill vara. Finna sig själva genom lek och bus.

Julklapparna som kommer göra succé bland barnen

Elsa-docka från filmen ”Frost”

Elsa-dräkt

Kan ej hitta produkten.

Frost-filmerna har trollbundit en hel värld sedan den första filmen kom ut 2013. ”Let it snow” har nog spelats på repeat i de flesta småbarnsföräldrars hem (och kanske en och annan vuxen har haft den på repeat med). Elsa blev snabbt en förebild för många små, och det är inte konstigt. Tiden då prinsessor bara fick vara söta och räddas av prinsar är förbi. Med Elsa fick prinsessan eller drottningen vara en person med egen vilja, som gick sin egna väg. Nu kan ditt barn gå samma väg, med eller utan Elsa utstyrsel, men dräkten och dockan kommer ge mycket glädje i jul.

Anna-docka från filmen ”Frost”

Anna-dräkt

Inte bara Elsa gjorde ett stort avtryck hos många från Frozen-filmerna, även hennes syster Anna gjorde det. När Elsa har flytt riket så ger sig Anna ut efter henne i hopp om att föra henne tillbaka och förhoppningsvis stoppa den eviga vintern. Jakten på sin syster blir ett storslaget äventyr där hon möter både nya och bekanta personligheter, allt för att få sin syster tillbaka. En förebild som visar vikten av förståelse, att våga och se det fina i varje människa. Att förlåta.

Äkta Marvels-docka Black Panther

Black panther-dräkt

Huvudkaraktären i ”Black panther”, T’Challa återvänder till sitt hemland,  efter sin faders död. Landet, Wakanda är isolerat och högteknologiskt från resterande länder i afrikanska landet. Han återvänder för att ta över tronen från sin avlidne far, för att bli Wakandas nya kung. Men när en gammal fiende dyker upp måste T’Challa, både som kung och Black Panther visa sin styrka. Och den sätts ordentligt på prov, när han dras in i en konflikt som hotar inte bara Wakandas öde, utan hela världen. Låt barnet tro på både sig själv och sin omvärld, och få styrkan som Black panther.

Här kan du spana vidare efter storslagna presenter till de små