Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bästa mobiltelefonerna 2021

De bästa mobilerna har bra kameror, stor kapacitet, snabb reaktionsförmåga och stabilt batteri. När alla tillverkare skyltar med samma sak, hur vet man då vilken mobiltelefon som är den bästa i år? Vi reder ut det i den här artikeln och bjuder dessutom också på en bubblare för den som vill ha något annat än en telefon från de största drakarna.

På Amazon.se kan du själv jämföra mobiltelefoner, läsplattor och datorer om du vill

Står du i stånd att köpa ny telefon kommer du helt säkert höra saker som får dig att vela från vänster till höger. Det är helt enkelt så att alla har åsikter när det kommer till ämnet mobiltelefoner. Vissa prioriterar stora retina-skärmar, medan andra prioriterar avancerade specialeffekter. Det kan således vara ganska svårt att navigera bland utbudet. Därför vill vi fungera som en hjälpande hand här. För det finns en mobiltelefon för alla, och vi ska se till att hitta precis den du vill ha.

För att det här ska bli en artikel som hjälper, och inte stjälper, har vi bestämt oss för att presentera kommande mobiltelefoner utan inbördes ordning. Dessa 5 telefoner är just nu bäst på marknaden – och såklart fyller de olika funktioner.

Detta är de 5 bästa mobiltelefonerna på marknaden just nu

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Pris: 13 120 kronor

Fråga dig vad du söker efter i din nya mobiltelefon. Är det en ofattbar svarstid på 9 millisekunder i snitt, en dynamisk 120Hz refresh rate och en touch-penna som möjliggör att använda mobilen i jobbet? Då är Samsung Galaxy Note 20 Ultra mobilen för dig.

Här kan du köpa den här mobiltelefonen

OnePlus 9 Pro 5G

Pris: 9590 kronor

Svenske Carl Pei grundade 2013 det som skulle komma att bli den främsta utmanaren till Apple och Samsung. OnePlus har, som en flört till dess svenska arv, teamat upp med Hasselblad för att utrusta den här mobilen med en kamera i världsklass. Utöver alla normala och bra funktioner har den här mobilen också förmågan att ladda upp sig på 15 minuter.

Här kan du köpa den här mobiltelefonen

Samsung Galaxy S21 Ultra

Pris: 12 445 kronor

Har du tidigare haft Apple men börjat fundera på att byta? Då måste du prova Samsung Galaxy S21 Ultra. Det är en mobiltelefon utöver det vanliga. Du kan exempelvis fota med en 64 megapixel-kamera. Hur sjukt är inte det?

Här kan du köpa den här mobiltelefonen

iPhone 12 Pro Max

Pris: 12 490 kronor

Helt sanningsenligt är iPhone 12 Pro Max en av de absolut bästa mobilerna du kan köpa i år, eftersom den praktiskt taget är perfekt. I synnerhet om du tillhör den skara som tycker om större skärmar. Du får en 6,7-tum OLED-skärm och 5G uppkoppling. Dessutom är batteritiden massiv. Nära 11 timmar i sträck kan du surfa utan att den dör. Imponerande.

Här kan du köpa den här mobiltelefonen

OUKITEL WP5

Pris: 1899 kronor

Söker du något annat än de mest tekniskt avancerade modellerna på marknaden? Kanske vill du ha en robust, stöttålig, telefon att ha på jobbet? Då är OUKITEL WP5 ett fantastiskt alternativ. Den skapades 2020 men är faktiskt helt fenomenal i sin konstruktion och just därför vill vi slänga med den som en bubblare, eftersom den håller en sanslöst hög nivå.

Här kan du köpa den här mobiltelefonen

Vill du spana in alla mobiltelefoner bland Amazons utbud?