Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bästa robotdammsugarna – här är kundernas favoriter

Städa, utan att städa själv.
Med en robotdammsugare blir det fint hemma – medan du slipper lyfta ett finger.
Här är Amazon-kundernas fem favoritmodeller.

Se hela utbudet av robotdammsugare på Amazon.se

När de första robotdammsugarna lanserades för ett tiotal år sedan undrade nog de flesta: Kan det verkligen vara möjligt? Det tog några år, men idag är tekniken så avancerad att svaret blir ett rungande ja. Nedan listar vi fem modeller som säljer bäst hos Amazon just nu.

5) Roborock XM200009

Uppdaterad variant på en populär modell. Med hjälp av en app kan du programmera allt från hur länge dammsugaren ska städa till vilken typ av rengöring ett särskilt rum ska ha. Totalt 14 sensorer räknar ut smidigaste ”städvägen”.

4) Ecovacs Deepbot T9

Ny modell för 2021 där även dammsugarens app är uppdaterad för ännu smidigare städning. Har dubbelt så stark sugkraft jämfört med föregångaren T8. Kan styras via Alexa och har en inbyggd luftfräschare som ger en behaglig doft.

3) Roborock Xiaomi R100007 S5

En smidig modell som styrs via tillverkarens app. Prismässigt ligger den snäppet under flera konkurrenter, men gör samma jobb. Amazons kunder lyfter gärna fram att dammsugaren är tyst och har rejäl sugförmåga.

2) Roborock S6

Topplistans billigaste modell, men också klar tvåa. Tillverkaren Roborock utlovar styrning via appen, som också kan kopplas till Alexa och Google Home. Ett smart navigationssystem ser till att dammsugaren hittar rätt i ditt hem.

1) iRobot Roomba i3

Pionjärerna iRobot har över 30 års erfarenhet av robotteknik med drygt 30 miljoner sålda dammsugare. Och kunderna älskar den: Drygt 3 600 recensioner ger 4,3 av 5 stjärnor i snitt. Du styr dammsugaren via en app, men den är så intelligent att du knappt behöver bry dig.

Fler alternativ för ditt hem kan du hitta här