Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bästa sista minuten-klapparna till barnen

Än är det inte försent att införskaffa julklapparna på nätet. Köp de sista klapparna utan att behöva tacklas i något köpcentrum. Här är alla klappar till barnen som levereras till dig lagom till tomten anländer på julafton.

Amazon.se har ett brett sortiment av leksaker 

Dags att klicka hem de sista julklapparna till jul. Vi förstår att pulsen just nu är hög hos dig. Julskinkan ska griljeras, jobbet ska färdigställas, julborden där du ska socialisera och julstassen som ska hittas. Sen de där sista klapparna som skulle införskaffas. Det är helt enkelt mycket nu. Tur då att vi kan ta en sten från din tunga säck av saker som ska kirras. Vi har nämligen letat fram några klappar som barnen kommer uppskatta i jul, dessutom till både pangpris OCH snabb leverans. För att du inte ska behöva ge ut dig i julruschen eller slösa tid på att klura om du ska köpa barbie ett eller barbie två.

Så andas, ta en lussekatt och god jul.

Julklapparna barnen vill ha i år

Playmobil magic – en gåva som förtrollar

Playmobil går aldrig ur tiden, en present som kommer uppskattas hos de små. Ett kungligt par och en släde, bara barnet kan bestämma vilket äventyr kungligheterna ska ge sig ut på. Passar barn från fyra år. Leverans innan jul.

Unikt Harry Potter-lego

Ett byggset med 851 legobitar för att bygga upp byn Hogsmeade där godisaffären Godisbaronen och puben Tre kvastar ligger– båda fullpackade med magiska rolleksmöjligheter. Dessutom medföljer lego minifigurerna Harry Potter, Dean Thomas, professor McGonagall, madam Rosmerta, herr och fru Flume, plus en rad coola tillbehör, möbler och funktioner.

Doktor Barbie

Barbie+ doktor= sant. Med denna barbie kommer ditt barn hålla sig sysselsatt i timmar. För doktor Barbie har patienter efter patienter i influensa tider. En komplett uppsättning för timmar av lek.

Interaktiv gosedjur valp 

Har ditt barn alltid velat haft ett eget husdjur men ni känner att det är ett litet för stort ansvar? Då är denna lilla gosedjur valp räddningen. Med 25 olika ljud och reaktioner och interaktiva funktioner som blir lilla Charlie nästan som en riktig vovve. Kittla och klappa den och lilla valpen kommer somna i barnets famn. Innehåller batterier som räcker till en första användning.

Prinsessan Belle-dräkt

Med denna dräkt kommer barnet fantisera om en annan värld, vara en prinsessa för en dag, en natt eller kanske för alltid? Men hen kommer inte behöva någon prins för undsättning, hen klarar sig på egenhand även om klänningen är bedårande vacker.

Läkareväska med stetoskop

Låt ditt barn utforska sin kropp eller din kropp och prova yrket som läkare. För visst var vi många som drömde om att rädda liv som barn? Vissa behöll den drömmen, andra hittade nya vägar att gå. Men i barndomen är det tid för lek och utforskning, för att tillslut hitta sin väg. Leksakskit som passar barn från 3 år.

Paw patrol-pussel

Den omåttligt populära barnserien Paw patrol  där sju hundvalpar är vardagshjältar när de kommer till undsättning i farofyllda situationer. Ett pussel med dessa populära valpar kommer garanterat gå hem hos de yngre barnen i släkten.

Ps. Alla produkter levereras innan jul

Här kan du spana in fler sista-minuten klappar till pangpris

Läs mer:

Här finns klapparna till sportnörden

Julklapparna till honom

Parfymerna hon vill ha i julklapp

Låt barnet bli sin superhjälte i julklapp