Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bästa solkrämerna för ansiktet – hejdå solkrämsfinnar

Solskydd vet vi alla att det är viktigt – ändå är vi många som slarvar med det.
En orsak kan vara många förknippar det med kladd och utslag.
Men, idag finns det åskilliga solskydd med hudvårdande egenskaper – vi har listat topp fem.

Äntligen kommer Prime day till Sverige, se till att bli medlem tills dess. Just nu erbjuds en gratis testperiod. Signa upp här!

Kladdiga solkrämer i ansiktet kan för många vara synonymt med fet hy, finnar som ploppar fram och rinnande kräm i ögonen när värmen är som värst.

Men, utvecklingen går framåt tack och lov. Idag har många hudvårdsvarumärken äntligen fattat vikten av solskydd – och vad konsumenterna faktist kräver.

Idag finns det nämligen mängder av solkrämer anpassade för ansiktet som inte bara skyddar mot solens starka UV-strålar utan även jobbar med huden i form av återfuktande ingredienser som Hyaluronsyra till lugnande aloe vera.

Förutom att solkrämerna idag även fungerar som traditionella ansiktskrämer finns de även i olika formula. Vissa är färgade och kan således användas istället för din tunga foundation under sommaren, andra kan sprayas över ditt smink och andra fungerar som smink som La Roche Posay Anthelios Xl Compact-Crèam.

Så nu finns det inte längre några ursäkter för att inte använda spf, och gärna året om.

Läs mer här om hur du ska tänka när du väljer solkräm

La Roche-Posay Roche-Posay Anthelios spf 50+ 

Anthelios Ultra Light Cream SPF50+ från La Roche-Posay är en sollotion för ansiktet som ger ett mycket högt UVB- och UVA-skydd.  Anthelios UVMune 400 är framtagen för att även passa den känsliga huden runt ögonen.

Inge mer svid eller kladd i ögonen helt enkelt.

Anthelios UVMune 400 solkräm är svettresistent och har en ultralätt konsistens och täpper inte till porerna. Innehåller inte någon parfym.

La Roche Posay, Anthelios compact-Crème Spf50+ 

Denna solkräm kommer i en kompakt krämpresentation med färg. Den erbjuder både ett optimalt skydd mot solexponering genom en mycket vattentålig sammansättning. Samtidigt hjälper La Roche-Posay Anthelios XL Compact Cream att täcka ojämn hudton tack vare sin medium täckning och vackra ton. Lämplig för alla hudtyper, inklusive känslig.

EVY daily defence face mousse SPF 50

Ett fluffigt lätt mousse som ger ett långvarigt solskydd. Speciellt anpassad för känslig hud och rekommenderas av hudläkare.

Dessutom innehåller den både C- och E vitamin, hyaluronsyra, kollagen och andra ingredienser som vårdar huden.

Ingredienserna jobbar bra ihop tillsammans för att förebygga pigmentfläckar och för tidigt åldrande som har orsakats av solens strålar.

Vichy Capital Soleil Velvety Cream SPF50+

Vichy Capital Soleil Velvety Cream SPF50+ är en fuktgivande ansiktskräm med extra högt skydd. Den är vatten- och svettresistent.
Dessutom kommer krämen inte ge en flottig yta, tvärtom så blir huden mjuk med en matt finish som motverkar att huden blir blank.

HELIOCARE 360° GEL oljefri SPF 50

Heliocares bästsäljare, och det förstår vi.

Denna oljefria fluid med en matt ”torr” finish är perfekt för kombinerad hud, hud med fet tendens, eller hud med tendens till blankhet eller akne. Formulan fungerar även utmärkt under ditt smink.