Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bästa verktygen för sommarprojektet

Varannan svensk renoverar på semestern.
Den här sommaren utgör inget undantag.
Här tipsar vi om de bästa verktygen för ditt ledighetsprojekt, oavsett om du heter Ernst eller om du nätt och jämnt vet hur man ska hålla i en hammare.

På Amazon.se kan du hitta aktuella erbjudanden på Bosch Professional-varor

Sommar, sol och ambitiösa renoveringsobjekt. Det blir allt vanligare att svensken rullar bort solstolen och istället väljer att investera tid och pengar i det eftersatta badrummet, till att rusta upp torpet eller till en ombyggd veranda.

När arbetet inte kallar på oss, när snooze-signalen är tillfälligt avstängd och när vardagens måsten är som bortblåsta är det rätt skönt att ägna tid åt sitt eget hobbysnickeri, oavsett ambitionsnivå. År efter år, i undersökning efter undersökning, brukar ungefär varannan husägande svensk renoverar under sommarsemestern.

Men nog blir det roligare att snickra, bygga och dona om slagborrarna, bordssågarna och vinkelsliparna är anpassade efter just sina egna förutsättningar?

Här tipsar vi om verktygen som gör att sommarens renovering blir extra glädjefylld.


GSB 13 RE Professional
Pris: 464 kronor
Kompakt enväxlad slagborr med sladd. Avsedd för borrning i betong, sten och murverk. Med sina 1,8 kg och kompakt hölje är den enkel att hantera och manövrera. Den är extra robust och har en tålig verktygslös chuck i metall. Finesser som sticker ut är exempelvis hastighetsval och variabel hastighet.

Här kan du köpa GSB 13 RE Professional.


GWS 7-125 Professional
Pris: 389 kronor
Kabeldriven vinkelslip med liten greppstorlek på 176 millimeter som ger god ergonomi för mindre uttröttande arbete. Dess platta växelhuvud ger dessutom bra avverkning även i trånga utrymmen. Den kompakta 720 W-motorn levererar det bästa förhållandet mellan effekt och grepp för kontinuerlig användning. Verktyget är avsett för kapning av metall, kakel och tegel. Har även motorkylning, skyddsskärm och omstartsskydd.

Här kan du köpa GWS 7-125 Professional.


GAS 18V-1 Professional
Pris: 1 034 kronor
Det gäller ju att hålla ordning efter sig och städa även under pågående projekt… Med en sladdlös dammsugare blir vardagen lite enklare – och renare. Denna handhållna dammsugare är avsedd för torrdammsugning av grovt damm eller kraftig smuts från släta ytor. Dammbehållaren kan tömmas snabbt och enkelt. Dessutom är den lätt med sina blott 1,3 kilo (utan batteri) och har en behållarvolym på 0,7 liter.

Här kan du köpa GAS 18V-1 Professional.


GLI 12V-330 Professional
Pris: 428 kronor
God belysning ska självklart inte underskattas. Och att arbeta på kvällen, när solen gått ner och mörkret lagt sig, kan vara ganska mysigt. Denna arbetsbelysning, med tio ljusstarka LED-lampor med två inställningar för ljusstyrka, är perfekt för belysning av små utrymmen. Ger mångsidig arbetsbelysning med 330 lumen i 12 V-klassen. Utrustad med kraftfull magnet, karbinhake, krok samt en justerbar vinkel på upp till 200 grader för flexibel och snabb uppställning i alla miljöer.

Här kan du köpa GLI 12V-330 Professional.


GSR 12V-15 Professional
Pris: 971 kronor
Sladdlös borrskruvdragare som lämpar sig fint för borrning i trä med en maximal diameter på 19 millimeter, i stål upp till tio millimeter och för skruvdragningsdiameter på upp till sju millimeter. Ett speciellt system, Electronic Cell Protection, förhindrar överbelastning, överhettning och djupurladdning. Perfekt för arbete över huvudhöjd samt i trånga utrymmen.

Här kan du köpa GSR 12V-15 Professional.


GLM 50C Professional
Pris: 881 kronor
Laseravståndsmätare för användning vid mätning av väggar och golv. Används inte bara av arkitekter, byggprojektledare, elektriker, gipsmontörer och målare, utan även av hobbysnickare. Har utöver många mätfunktioner en utstakningsfunktion och 360 graders lutningssensor för enkla vinkelmätningar och nivåfunktioner. Är damm- och stänkvattenskyddad.

Här kan du köpa GLM 50C Professional.


GTS 10 XC Professional
Pris: 6 260 kronor
Eldriven bordssåg med kraftfull motor för dig som vill såga skivmaterial till anpassade storlekar, såga på längden samt smygsåga i trä samt träkompositer, skivmaterial och laminat. Constant Speed-funktionen hjälper till att reglera hastigheten oavsett belastning. Andra funktioner som sticker ut är dubbel isolering, motorbroms, överlastskydd och mjukstart.

Här kan du köpa GTS 10 XC Professional.

På Amazon.se kan du hitta aktuella erbjudanden på Bosch Professional-varor