Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bästsäljande babyprodukter – för dig och ditt barn

Barn är nyfikna, kan själv och vill göra som mamma och pappa. Och med en halksäker pall från keeeper blir världen lite mer tillgänglig – även för de små.

Du hittar fler bästsäljande babyprodukter på Amazon 

Ståpall med Musse Pigg-motiv

Borsta tänderna, tvätta händerna och stå med i köket – det är bara några exempel på tillfällen då små barn gärna är med och “kan själva”. Och med keeepers ståpall med Musse Pigg-motiv kan barnen gå, stå och sitta tryggt och stadigt. Pallen har både gummibeläggning på själva trappstegen och på undersidan vilket gör att den varken välter eller glider – perfekt för nyfikna barn som gärna vill klara saker på egen hand. Keeepers ståpall ligger dessutom som nummer ett på Bästsäljare inom Babyprodukter på Amazon.

Trämobil “Flying Dreams”

Jämför priser på Prisjakt:

En annan bästsäljare är denna trämobil från small foot. Temat på mobilen är “Flying Dreams” och den består av hängande träfigurer i motiven flygplan, luftballonger och moln i dämpade färger – perfekt att hänga över skötbordet eller spjälsängen.

Förvaring av barnmat

Nästa produkt är också en av Amazons bästsäljare inom babyprodukter och är kanske mer för föräldrarna än för barnen. Dessa plastlådor för barnmat, framförallt klämmisar, har synts flitigt på sociala medier och är den perfekta förvaringen för småttingarnas puréer, gröt och smoothies.

Philips Baby Care Set

Philips Avant Baby Care Set innehåller essentiella vårdprodukter för småbarn. Det är en perfekt present till nyblivna föräldrar eller som reseset. Det innehåller bland annat en termometer, hårborste och nagelsax.

Bärsjal från Sleepy Wrap

Jämför priser på Prisjakt: 

Ytterligare en bästsäljare för föräldrar. Den här gråa bärsjalen är tillverkad av 95% bomull och 5% spandex vilket gör den töjbar och ergonomisk – den anpassar sig både efter barnet och den som bär. En bärsjal är perfekt vid amning eller sovstunder.

Du hittar fler bärsjalar och bärselar här

Läs mer: 

Perfekta ge-bort-presenter till nyfödda

Få in hjärngympan i leken