Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bästsäljande skönhetsprodukter – det här köper folk just nu

Letar du inspiration i skönhetsväg? Då har du kommit helt rätt.
Vi listar bästsäljande skönhetsprodukter för hår, ansikte och händer.
– Här är 11 produkter som folk köper just nu.

Bläddra bland ett stort utbud av skönhetsprodukter på Amazon.se

Bara för att någonting säljer bra betyder det inte att produkten i sig är bra. Men i de här fallen verkar det faktiskt vara så, i alla fall baserat på recensionerna. På Amazon.se lista över bästsäljande skönhestprodukter återfinns hudvård, hårvård och smink liksom hårborttagningsapparater och nagelkit med väldigt hög kundnöjdhet – att döma av recensionerna. 

Bland de högst rankade produkterna hittar vi till exempel TRESemmé Luxurious Moisture Schampo, CeraVe Facial Moisturizing Lotion och Erborian CC Red Correct med hela 4,5 av 5 stjärnor vardera. 

Schampo

Ansiktskräm

CC-Cream

Högt upp på bästsäljarlistan – med samma betyg som produkterna ovan, det vill säga 4,5 av 5 stjärnor – ligger fler välkända produkter som Bulldog Age Defense Fuktkräm, O’Keffes Working Hands Handcreme, L’Oreál Paris Telescopic Mascara och Maybelline New York Fit Me Concealer

Kanske har du varit sugen på att testa någon av dessa produkter men aldrig riktigt kommit till skott? Då kanske den här artikeln ger dig den där lilla extra knuffen du behöver för att våga. Kanske hittar du till och med din nya favoritprodukt! 

Fuktkräm

Handkräm

Mascara

Concealer

Med lite lägre betyg, om än bara en halv stjärna mindre, hittar vi produkter som Nivea Skin Refining Clear-Up Strips, Braun Skäggtrimmer 3, Philips Nästrimmer NT3000 och Feluna Gel Ansiktsmask. Om du varit på jakt efter en trimmer till näsa eller skägg, kanske det är dags att slå till? Att döma av betygen är det definitivt värt att prova. 

Clear-Up Strips

Skäggtrimmer

Nästrimmer

Ansiktsmask

Här hittar du hela bästsäljarlistan inom skönhet 

Läs mer: 

Bästa solkrämerna för ansiktet – hejdå solkrämsfinnar

Guide: så får du ordning på skägget