Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bättre ljud på språng – hörlurarna du vill ha

Du skyndar ut genom dörren med tandkrämssmaken kvar i munnen. Du vet att det är bråttom nu. Bråttom för att hinna med bussen som ska ta dig till jobbet. Så du springer ned för trapphuset och ut genom porten - och du hinner precis på bussen innan dörrarna slår igen. Stressen har varit påtaglig. Tänk om det bara fanns ett sätt att stänga ute världen…

Ett av världens största utbud av hörlurar- och högtalare finns på amazon.se

I det stressiga vardagsliv du (och jag) lever är det nästan ett måste att ge dig själv utrymme att andas. Utrymme att stänga ute världen. Utrymme att bara vara du och ingen annan. För det betalar alltid tillbaka sig, eftersom du pausar från stress och vardagsbekymmer.

Det bästa sättet att stänga ute världen är att koppla i headsetet och sätta på en riktigt bra podd eller en nysläppt platta av artisten du tycker bäst om. Samtidigt kan man inte njuta till fullo om inte ljudet är av hög kvalitet. För varför skulle man vilja lyssna på något, om inte innehållet håller den nivå det förtjänar? Se därför till att utrusta dig med ljud (och design) i världsklass.

Här nedan listar vi marknadens bästa hörlurar för stunden

Sony WH-1000XM4
Pris: 3199 kronor
Sony behöver knappast en introduktion. Därför skippar vi helt enkelt att förklara digniteten företaget sitter på. Istället väljer vi att fokusera på kvaliteten i hörlurarna. Denna värstingmodell har ett branschledande ljud och kommer naturligtvis med en brusreducerande funktion.

Här kan du köpa de här hörlurarna

Bose 700
Pris: 2572 kronor
När det kommer till storslagen ljudkvalitet är det få som slår Bose på fingrarna. Det här är en makalös produkt, med ett makalöst ljud, till ett makalöst pris. Visst är det inte billigt, men med tanke på vad man får är det här ändå bang for the buck. Slå till, medan de fortfarande finns i lager.

Här kan du köpa de här hörlurarna

Apple AirPods Pro
Pris: 1971 kronor
När Apple släppte sin första version av AirPods var det som att en bomb släpptes över den teknikintresserade världen. Såklart hade det funnits trådlösa hörlurar förr, men aldrig tidigare hade det funnits en modell som var lika enkel och klockren på marknaden. Dessutom var ljudet bra. AirPods Pro däremot är vassare än tidigare modeller – och kommer med brusreducerande funktion.

Här kan du köpa de här hörlurarna

Beats Flex by Dr. Dre
Pris: 417 kronor (nu på 30 % rabatt)
Söker du marknadens bästa hörlurar till ett pris som också är branschledande? Då måste du spana in Beats Flex, en modell som lovar högsta kvalitet till minsta pris. Snygga är de också, eller hur?

Här kan du köpa de här hörlurarna

Apple AirPods Max
Pris: 4752 kronor
Apples värstingmodell stavas inte längre AirPods Pro. Sanningen är att den modellen är grym och den modellen har verkligen sina fördelar, men i AirPods Max har man skapat en inneslutande känsla som inte går att uppnå utan att ha ett par over-head-hörlurar. Vilket beslut man bör fatta är alltså beroende på vad man är ute efter. AirPods Pro är smidigare, men AirPods Max har ett maxat ljud.

Här kan du köpa de här hörlurarna

Vill du få exklusiva erbjudanden och gratis frakt på allt du beställer från Amazon – bli då Amazon Prime-kund vid checkout