Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bättre luft & bättre sömn – med en elektrisk doftspridare

Vill du förbättra din sömn? Vad sägs som att få bättre luftkvalité och ett väldoftande hem på köpet? Allt du behöver är en aroma diffuser från Simpeak – en luftfuktare, doftspridare och dekoration i ett.

Du hittar fler varianter på aroma diffuser på Amazon

Simpeak Aroma Diffuser 

Många använder doftljus, doftpinnar eller rumsspray för att få ett väldoftande hem. Det ett enkelt knep att ta till som ger snabb effekt. Däremot är det inte alltid särskilt långvarigt och det fyller endast en funktion: att lukta gott. En aroma diffuser sprider både en god doft samtidigt som den fungerar som en luftfuktare. Genom att blanda vatten och eteriska oljor (doftoljor) skapas väldoftande ånga som ökar luftfuktigheten i ditt hem. 

Simpeak Aroma Diffuser har en modern design och fungerar både som en luftfuktare, doftspridare och dekoration. Den är utrustad med tre tidsinställningar, automatisk avstängning och sju olika färgsken. Det är den perfekta inredningsdetaljen för dig som eftersträvar ett väldoftande hem med en jämn luftfuktighetsnivå. 

Aiemok Aromaterapioljor

Det finns många olika dofter att välja mellan, bland annat beroende på vad du vill få ut av din aroma diffuser. Vissa doftoljor sägs ha speciella egenskaper, till exempel eukalyptus, lavendel och citrus, medan andra helt enkelt bara doftar gott. 

Ett tips är att testa dig fram med olika dofter för att hitta det som passar just dig. Aiemok Aromaterapioljor är ett startpaket med sex eteriska oljor, perfekt för nybörjare. De sex oljorna är lavendel, citrongräs, söt apelsin, pepparmynta, tea tree och eukalyptus. Av dessa oljor sägs till exempel lavendel fungera avslappnande och lugnande, citrongräs lindrar huvudvärk och apelsin återfuktar huden. 

Aromaterapi diffuser från TOPINCN 

Aroma diffusers har som nämnt flera användningsområden. Ett annat sätt att använda den – i kombination med dess goda doft och positiva inverkan på inomhusluften – är som nattlampa. Aromaterapi diffuser från TOPINCN har alla funktioner som en “vanlig” aroma diffuser har, plus justerbara färgskiftningar för att skapa olika typer av stämningar. 

Gya Labs Neroli Essential Oil

Kan ej hitta produkten.

En eterisk olja som sägs främja sömn är neroli (pommeransblomma). Neroliolja sägs ha egenskaper som förbättrar sömnen, lindrar stress och lugnar sinnet. Den beskrivs bland annat som “Mood Calmer for Peaceful Sleep”. 

Du hittar fler eteriska oljor här

Läs mer: 

Vakna utvilad varje dag – här är smarta hjälpen

Bli piggare med ljusterapi – här är allt du behöver veta