Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Beauty on the go – 5 produkter som räddar resan

Spänningen är olidlig. Men innan slutmålet krävs incheckningar, mellanlandningar och långa taxiresor. Håll dig fräsch och pigg under resans gång med Elizabeth Arden Eight Hour Miracle Hydrating Mist – för glow på språng.

Du hittar fler återfuktande skönhetsprodukter på Amazon

Eight Hour Miracle Hydrating Mist 

Resfeber känner många av oss igen. Och kanske är det ännu fler som kan relatera till packångest? Att få plats med allt man vill ha med sig på resan kan verka som en omöjlig ekvation och stressen över att tvingas plocka ur saker på flygplatsen är alldeles för överhängande för att våga chansa. Men med dessa 5 produkter blir packningen lite smidigare, lättare och förhoppningsvis mindre ångestladdad. Först ut är Elizabeth Arden’s Miracle Hydrating Mist – en återfuktande ansiktsspray för trötta ansikten efter långa flygresor. 

Finns det någon som känner sig fräsch efter en lång flygresa? Knappast. Antalet timmar i luften spelar egentligen ingen roll, det är svårt att känna sig pigg och fräsch efter att ha suttit instängd i torr luft utan återfuktning. Men det finns en lösning, och den stavas Elizabeth Arden Eight Hour Miracle Hydrating Mist. Det är en upplivande och återfuktande face mist som lämnar huden med ett fräscht glow. Flaskan innehåller dessutom endast 100 ml vilket är maxgränsen för vätskor i handbagage – Miracle Hydrating Mist är den perfekta produkten på resande fot!

Återanvändbara Makeup Pads

Något som går åt oavsett om vi är hemma eller på resande fot är sminkpads. Vi är nog alla medvetna om att det inte är hållbart att använda engångsprodukter, som bomullspads, varje dag men med dessa återanvändbara Makeup Remover Pads från LastObject, kan vi slå ett slag för miljön samtidigt som vi underlättar packningen. LastObject sminkpads går att använda om och om igen och kan både tvättas för hand och i tvättmaskin. De är lätta att ta med sig tack vare det medföljande fodralet. Varje paket innehåller sju stycken återanvändbara pads. 

Reseflaskor med etiketter 

Schampo, balsam, tvål, bodylotion, ansiktskräm osv, osv, osv. Listan på skönhetsprodukter tycks aldrig ta slut. Men med Toureal reseflaskor blir necessären lite lättare. Resesetet består av fem stycken transparenta flaskor med varsin etikett – på så sätt kan du hålla koll på vilken flaska som innehåller vad. Och det blir även enkelt och smidigt att använda samma flaskor igen vid nästa resa. Det medföljer även två stycken trattar för att lättare kunna hälla över innehållet från en flaska till en annan. 

Gillette Venus reserakhyvel

En liten och smidig rakapparat som ger ett slätt resultat och tar liten plats i resväskan. Beskrivs som “instant smoothness on the go” – Gilette Venus Snap Extra Sooth är perfekt på resan. 

Wet Brush Mini 

Att ta med en hårborste på resan är ett måste. Men borstar tar plats och är relativt otympliga att packa ner. Välj istället en reseborste, som Wet Brush Mini Detangler. Den exklusiva Intelliflex-borsten glider enkelt genom håret och reder försiktigt ut tovor och trassel samtidigt som den motverkar skador och smärta. 

Du hittar allt för håret här

Läs mer:

Därför ska du ha solskyddsfaktor året om

Din guide till en cruelty free skönhetsrutin