Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bekvämt och snyggt – i sommarens sandaler

Sommaren bjuder på mycket. Bland annat svala kläder och öppna tår.
Ge dina fötter den kärlek de förtjänar och möt semestern i ett par sköna och snygga sandaler.
– Låt dig inspireras av sex sandaler för olika sommarstilar.

Bläddra bland ett stort utbud av sommarskor på Amazon.se

Äntligen är det dags att skina lite ljus på våra kära fötter. Under höst- och vinterhalvåret göms våra fötter i höga stövlar, klumpiga sneakers och fodrade kängor. Nu är det dags att höja komforten och stilpoängen med somriga sandaler. 

Liksom varje säsong har sina must have-plagg, finns det vissa färger och modeller på skor som är bra att investera i. De håller ofta säsong efter säsong och går att matcha med det mesta i garderoben hemma. 

Det finns dock inget som hindrar dig från att komplettera skogarderoben med ett par sandaler i färg, med nitar eller rosetter. Därför har vi plockat från ett antal sandaler som skiljer sig lite från ”vanliga” svarta, vita, enkla skor.

Här är sex trendiga och stilrena sandaler till sommaren: 

Sandaler med nitar från Steve Madden

Platta sandaler med öppen tå och korsremmar. De tunna remmarna är dekorerade med silvriga nitar vilket ger en rockig – nästan festivalinspirerad – känsla. 

Orangea sandaler från Tamaris 

Orange är en färg som nästan enbart trendar under sommarhalvåret. Haka på trenden i ett par snygga och bekväma lädersandaler från Tamaris. Dessa färgglada sandaler livar upp vilket outfit som helst. 

Grace Slipper från Steve Madden

På tal om färgglada skor: Dessa platta sandaler med rosa överdel i mocka och gummisula är ytterligare ett perfekt sätt att tillföra lite färg till dagens outfit. 

Flipflops från Tommy Hilfiger 

Vem har sagt att flipflops måste vara plastiga och ge skavsår mellan tårna? Uppgradera skogarderoben inför sommaren med ett par flipflops i läder med ett silverspänne med Tommy-Hilfiger loggan på. 

Sandaler med rosett 

En romantisk sommarsko från Tamaris i färgen Choklad med en stor rosett på ovansidan. Dessa sandaler har en feminin design och passar lika bra till klänning som ett par jeans och en t-shirt. 

Tia Sandals från Vagabond

Kan ej hitta produkten.

Ett måste i sommargarderoben är ett par stilrena, vita sandaler. De passar till det mesta och går att använda säsong efter säsong. Tia Sandals från Vagabond är ett par vita skinnsandaler med breda korsremmar, i en stilren design – ett perfekt komplement i skosamlingen. 

Här hittar du fler somriga sandaler 

Läs mer: 

Fixa stilen – Så klär vi oss för festival i sommar

Matcha klänning och krans – till midsommar