Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Black week – detta bör du tänka på

Nu är det dags att göra dig redo inför black week. Ta fram anteckningsblocket och strukturera upp en plan så slipper plånboken ta stryk och stressen bli ett minne blott. För ja det går att fynda under black week och vara lugn i sinnet om du har en plan. Bli en smartare konsument med vår reaguide- vi listar produkterna du behöver.

Amazon.se har ett brett utbud av elektronik

Står du där med 111 avier och minns knappt hälften vad du har köpt under rean? Ja då har du blivit en reatorsk som snarare gått back än att faktist gjort smarta affärer. Vill du inte längre torska på rean? Då är det dags att ruska om dig och bli en smartare konsument och vara vinnaren under rean. Ledorden är att planera, tänka kvalitet och göra en handlingslista. På så vis får du struktur och handlar sådant du faktist behöver, och inte bara sådant som är billigt och ”kul”.

Detta ska du satsa på under rean:

Elektronik

Elektronik är en klassisk kategori som går hem hos många under black week och det är inte så märkligt. Prylar inom denna kategori kan nämligen ha lite saftigt pris men är ting man brukar behöva införskaffa emellanåt. Att planera sitt inköp av ny tv eller laptop kan vara klokt vid stora reor. Du kan nämligen spara ett x-antal tusenlappar om du håller dig till planen vad du behöver och inte lockas av andra prisnedsatta ting. Så kamma hem airpodsen din dotter länge velat ha, en ny hårblås som ger hollywoodsvall och den där storbildsskärmen så ni kan ta filmkvällarna till nästa nivå.

Hushållsapparater

Köksmaskiner, dammsugare och andra ting till hemmet kanske inte alltid känns så superhett att spendera sina slantar på. Slantar du kanske hellre vill lägga på en weekend med kompisgänget i Köpenhamn, en utekväll i Stockholm eller en riktig mysig familjemiddag.  Så är det dags för en ny stavmixer? Eller dammsugare? Passa på att införskaffa det under black week så kan du både ha kakan och äta den.

Julklappar

Amazon.se har ett brett utbud av elektronik

Julen kan kännas långt bort när regnet piskar ner utanför fönstren och träden står nakna. Men vips så är det den första december och nedräkningen börjar till dagen mångas ögon tindras inför, men även tåras. Skippa tårarna i år och var ute i god tid med julklapparna. Dessutom kan du göra riktiga klipp så varken du eller plånboken behöver ta stryk inför jul. Fynda den där dockan din son tjatat om i månader eller den där ansiktskrämen tonårsdottern älskar. Kanske även en klapp till dig själv i vardagens lunk?

Träning

Under Black week kan det vara läge att fynda de där träningstillbehören du behövt investera i men skjutit på. Kanske är dina löparskor lite väl utslitna eller så kanske du varit sugen på att komma igång med löpningen och behöver ett par dojor just för dig? Då är det läge att investera i det som tar din träning till nästa nivå. Slipp svettas över priset, och spara svetten till träningspasset istället.

Produkterna du ska satsa på:

Dataskärm 32 tum, LG 

Pris: 7 154 kronor

Med en 4K-upplösning ger denna 32-tums skärm optimal upplevelse. Passar den som jobbar i olika redigeringsprogram då den har exceptionell bildkvalitet tack vare DCI-P3 och HDR10. Dessutom har den en ergonomisk ERGO-arm som hjälper till att främja god hållning tack vare dess höga justeringsgrad. Den perfekta presenten till den som kan sitta timmar framför bild-och videoredigering. 

Här kan du klicka hem skärmen

Brusreducerande hörlurar, Bose

Pris: 2 770 kronor

Med brusreducering som går att anpassa efter miljö är dessa lurar den perfekta presenten till dottern eller sonen som inte kan leva utan musik. Dessutom är dessa optimerade för Amazon Alexa och Google Assistant. Kom åt din röstassistent med ett enkelt knapptryck.

Här kan du klicka hem hörlurarna

 Airfryer XL, Philips 

Pris: 2 601 kronor

Glöm fritösen eller stekpannan fylld med matfett och olja. Med denna fritös kan du laga middagen på en sekund och minska det tillsatta fettet. Mindre fett- men godare smak.

Har 1,2 kilos tillagningskapacitet för upp till fem portioner och upp till 90% mindre fett än en vanlig fritös.

Här kan du klicka hem airfryern

Rx5 Head Shaver, Remington Ultimate Series

Pris: 685 kronor

En rakapparat med 5 rakhuvuden för en smidigare och snabbare rakning. Resultatet blir slänt och lent. För herren med hektisk vardag.

Här kan du klicka hem rakapparaten 

Technic Bugatti Chiron, LEGO

Pris: 2 885 kronor

Denna Bugatti Chiron i legoformat kan hela familjen samlas kring och bygga ihop. För den kräsne legoälskaren med näsa för lyx.

Här kan du klicka hem legot

Aktivitetsklocka, Garmin

Pris: 3 459 kronor

Vill du samla steg, få bättre sömn kvalitet och sätta rekord på löpturen? Då kan en aktivitetsklocka vara rätt för dig som gillar att mäta din hälsa.

Här kan du klicka hem aktivitetsklockan 

Nyfiken på fler köksapparater? Spana in utbudet här