Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bli din egen bröllopsfixare – så dekorerar du ditt bröllop

Många minns sin bröllopsdag som den bästa dagen i livet. Samla alla fantastiska minnen från ditt bröllop i en bröllopsbrevlåda – Den fungerar lite som en guestbook och fotoalbum i ett!

Du hittar fler bröllopsdekorationer på Amazon

Bröllopsbrevlåda

Att planera ett bröllop kräver tid, struktur och tålamod och kan vara både fantastiskt roligt och frustrerande på samma gång. Det är mycket som ska klaffa och många komponenter att hålla reda på inför den stora dagen. Under själva bröllopet kan det dock vara svårt att ta in allt som händer och då kan det vara bra att ha en samlingsplats för alla minnen. Låt gästerna lägga lyckönskningar, brev och kort i en bröllopsbrevlåda, som den här  med texten “Cards” i rosé. 

Anslagstavla med guldiga bokstäver 

Vit anslagstavla med 161 gyllene tecken. Skriv ett personligt meddelande, viktig information eller en uppmaning till gästerna! Denna tavla går även utmärkt att använda efter bröllopet, som en rolig inredningsdetalj i hemmet. 

Wedding Bubbles Set

Blås såpbubblor på det nygifta paret istället för att kasta ris! Dessa såpbubblor skapar en drömmig atmosfär och är ett perfekt bröllopstillbehör. 

Dekorativa placeringskort

Dessa placeringskort passar utmärkt att duka med – den gröna kvisten ger en elegant och stilfull touch och genom att skriva gästens namn för hand blir placeringskorten personliga.  

“Just Married”-väggdekoration 

Denna guldiga vimpel med texten “Just Married” passar perfekt att hänga på brudparets stolar eller som dekoration någon annanstans i bröllopslokalen. 

Bordsnummer i minimalistisk stil 

En vanligt förekommande dekoration på bröllop är bordsnummer. Det finns många varianter, vissa skriver siffrorna på glasflaskor, andra använder kort eller ballonger. Ytterligare en variant är dessa stilrena akrylskyltar som fästs på en träkloss. De innehåller siffrorna 1-12 och är ett fint inslag på det dukade bordet. 

Mr & Mrs-skylt 

Två vackra träskyltar att hänga på brudparets stolar. 

Pom-pom-dekorationer

Dekorera bröllopsfesten med färgglada pom-poms! Dessa pappersdekorationer är enkla att montera och passar perfekt att hänga upp i matsalen eller på dansgolvet. De finns i flera härliga färger och sätter verkligen stämning på festen!

Tårtdekoration “Love”

Många ställer ett miniatyr-brudpar på toppen av bröllopstårtan, men det går lika bra att välja något annat. Denna guldiga tårtdekoration med texten “Love” sätter en modern och personlig prägel på tårtan! 

Du hittar fler tårtdekorationer här

Läs mer:

Så fixar du de perfekta lockarna – oavsett längd på håret

Föreviga minnena från årets fest analogt – allt du behöver veta