Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bli en bättre padelspelare – med proffsens favoritracket

Både proffs och glada amatörer älskar dom.
Här listar vi ett gäng padelracket som är populära.
Och vem vet – kanske hjälper ditt nya racket dig att vinna nästa match.

Spana in allt till padelsäsongen här

Padeltrenden håller Sverige i fortsatt starkt grepp – och sommaren är perfekta tillfället att lira på utebanorna runtom i landet. Varför inte göra det med ett splitternytt racket för bästa känsla? Nedan listar vi fem racket som många köper, är slitstarka och har ett bra pris gentemot kvalitet.

Populära padelracket 2022

 

Babolat Counter VERON 2022

Ett toppval för motionären som vill ha ett bra allroubnd-racket. Har bra balans mellan träffyta och god kontroll. Är ett lätt racket, vilket ger bra chans att returnera hårda bollar med samma kraft.

Dunolp Rocket Ultra

Stabilt nybörjar-racket som ger spelaren god kontroll på spelet. Bra instegsmodell till attraktivt pris. Passar särskilt bra för spelare med lite mindre händer.

StarVie Triton Pro

Ett riktigt toppracket som används av padelproffsen, dessutom till ett överkomligt pris. Har ganska mjuk träffyta för att ge spelaren möjlighet att kontrollera både kraft och precision bättre.

Dunlop Aero-Star Pro

Även detta racket är en favorit hos elitspelarna. Passar offensiva spelare allra bäst tack vare sin förstärkta struktur i botten. Ligger prismässigt på en bra nivå med tanke på kvaliteten.

 

Wilson Ultra Team V2

Klassiska tennis-märket har gått all in även på padel. Denna modell riktar sig till spelare som gärna kör mycket spinn på sina bollar, men ändå vill ha bra stöd i sitt spel.

Spana in fler padelracket här

Läs mer:

7 padelfavoriter du måste ha – se listan

Bli en snyggare padelspelare – prylarna du behöver