Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Bli en snyggare padelspelare – prylarna du behöver

Börjar det bli dags att uppdatera utrustningen när du lirar padel? Say no more. Det finns snygga och enkla prylar som gör jobbet åt dig, så att du kan fokusera på det som faktiskt spelar roll: att spela riktigt bra padel.

Vill du bläddra bland ett brett utbud på en av världens största marknadsplatser?

När du glider in till padelhallen för att lira på din stående tid är det med lätta steg och rak rygg, eftersom du precis kittat upp dig med ny utrustning. Du har inte längre ditt padelracket fritt, nu har du det i en snygg padelväska. Kanske förvarar du till och med flera stycken där? Allt är möjligt med rätt utrustning.

Så vad behöver du för att bli en snyggare padelspelare?

Padelväska, Babolat Rh Team Padel
Pris: 790 kr
I den här padelväskan får du garanterat plats med en rad padelracket, så att du slipper bära dem utan skydd och rätt i handen. Det är klokt att investera i en padelväska eftersom du då kan variera padelracket mitt i matchen, om du skulle behöva det.

Här kan du köpa den här produkten

Padelbollar, Dunlop TB Pro
Pris: 102 kronor
Rätt tryck i padelbollarna är superviktigt för att få rätt känsla när du spelar. Det vet alla som lirar frekvent. Sen är det alltid en smakfråga, vilken boll man vill ha, men Dunlop TB Pro är en vida omtyckt padelboll. Blir det serve-ess nästa gång?

Här kan du köpa den här produkten

Tejp, Head Prestige Pro
Pris: 84 kronor
Klister, klister, klister. Det går inte att säga det för många gånger. Klister och bra grepp är A och det är O för bra padelspelare. Varför? För att du inte ska tappa greppet när du tar emot en hård smash såklart.

Här kan du köpa den här produkten

Hesacore, Bullpadel
Pris: 233 kronor
För den som vill ta sitt spel till nästa nivå är Hesacore från Bullpadel ett måste. Det är tecknet som visar på att du är en seriös padelspelare. Det är dock inte bara snyggt, det fyller faktiskt en värdefull funktion också då det minskar risken för tennisarmbåge.

Här kan du köpa den här produkten 

Padelfodral, Adidas
Pris: 159 kronor
Har du bara ett racket? Då är det här padelfodralet det du behöver för att dels se snyggare ut, dels skydda ditt padelracket från smällar och repor. Lita på oss, du behöver ha ett padelfodral.

Här kan du köpa den här produkten 

Vill du bläddra bland ett brett utbud på en av världens största marknadsplatser?